Moderno je doba i era mačo muškaraca odavno je prošla. Žene su danas sve samostalnije, odlučnije u svojim namjerama i točno znaju što žele od života. Sukladno s time, muškarci danas sve češće priznaju kako ima situacija u kojima bi oni željeli manje odgovornosti i više inicijative svoje partnerice. Doznajte u kojim

1. Izlazak
Iako je zajednički dogovor oko provedene večeri najbolje rješenje pokušajte barem jednom preuzeti inicijativu i isplanirati izlazak od početka do kraja. To će ga sigurno oduševiti.

>> 5 žena koje (ipak) ne podnosimo

2. Seks
Dinamičan seks uvijek je pun pogodak, zato se odmaknite od rutine i odaberite pozu u seksu u kojoj ste vi dominantne. Isto tako, možete ga 'napasti' u neobično vrijeme ili u nekom dijelu stana gdje vas ne očekuje.

Muškarci danas sve češće priznaju kako ima situacija u kojima bi oni željeli manje odgovornosti i više inicijative svoje partnerice

>> 3 tantričke poze u seksu u kojima vladaju žene

3. Putovanje
Žene vole iznenađenja, ali ponekad bi situacija trebala biti obrnuta. Iznenadite partnera izletom ili mu predložite putovanje prepuno sadržaja u kojem možete oboje uživati. Ako dovoljno dobro poznajete svog partera te ste dovoljno hrabre, uplatite ga potajice i ne otkrivajte ništa.

4. Financije
Kada se radi o novcu, zajedničko sudjelovanje je vrlo važno. Iako će pravi kavalir uvijek prvi posegnuti za svojim novčanikom, kako biste sebi i drugima pokazali da ste odgovorna osoba, preduhitrite ga i pokažite kako ste ravnopravni u svemu pa i u financijama.

5. Obiteljska druženja
Nemojte unaprijed odbijati sudjelovati u druženju s njegovom obitelji već pokažite da vam je stalo. Podsjetite ga da ih nazove, vi predložite posjet ili ručak kod njegovih roditelja ili pak sami odaberite rođendanski poklon za njegovu majku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju