Moderno je doba i era mačo muškaraca odavno je prošla. Žene su danas sve samostalnije, odlučnije u svojim namjerama i točno znaju što žele od života. Sukladno s time, muškarci danas sve češće priznaju kako ima situacija u kojima bi oni željeli manje odgovornosti i više inicijative svoje partnerice. Doznajte u kojim

1. Izlazak
Iako je zajednički dogovor oko provedene večeri najbolje rješenje pokušajte barem jednom preuzeti inicijativu i isplanirati izlazak od početka do kraja. To će ga sigurno oduševiti.

>> 5 žena koje (ipak) ne podnosimo

2. Seks
Dinamičan seks uvijek je pun pogodak, zato se odmaknite od rutine i odaberite pozu u seksu u kojoj ste vi dominantne. Isto tako, možete ga 'napasti' u neobično vrijeme ili u nekom dijelu stana gdje vas ne očekuje.

Muškarci danas sve češće priznaju kako ima situacija u kojima bi oni željeli manje odgovornosti i više inicijative svoje partnerice

>> 3 tantričke poze u seksu u kojima vladaju žene

3. Putovanje
Žene vole iznenađenja, ali ponekad bi situacija trebala biti obrnuta. Iznenadite partnera izletom ili mu predložite putovanje prepuno sadržaja u kojem možete oboje uživati. Ako dovoljno dobro poznajete svog partera te ste dovoljno hrabre, uplatite ga potajice i ne otkrivajte ništa.

4. Financije
Kada se radi o novcu, zajedničko sudjelovanje je vrlo važno. Iako će pravi kavalir uvijek prvi posegnuti za svojim novčanikom, kako biste sebi i drugima pokazali da ste odgovorna osoba, preduhitrite ga i pokažite kako ste ravnopravni u svemu pa i u financijama.

5. Obiteljska druženja
Nemojte unaprijed odbijati sudjelovati u druženju s njegovom obitelji već pokažite da vam je stalo. Podsjetite ga da ih nazove, vi predložite posjet ili ručak kod njegovih roditelja ili pak sami odaberite rođendanski poklon za njegovu majku.