Psiholozi su zaključili da će većina muškaraca svoju ljubav iskazati djelima radije nego da izgovaraju 'volim te'. No to je samo jedan mali dio njihovog predvidivog uzorka ponašanja koji ženama ponekad predstavlja problem. Kako bi vam olakšali život i riješili vas nepotrebnih nesuglasica s partnerom donosimo 5 jednostavnih muških navike koje morate znati

Muškaracima treba dulje da se vežu
Ova činjenica može vam dati odgovore na mnoga pitanja. Ako očekujete da vas zaprosi ili da krenete u drugi dio veze koji uključuje zajednički život,a ne samo mjesto za prespavati budite strpljive. Muškarcima treba dulje da naprave taj ozbiljan korak jer prije vezanja žele biti potpuno sigurni da je to prava osoba za njih te da ništa nisu propustili.  

Muškarci ne vole puno pričat
Ako ste pomislile da vi i vaš partner imate problema s komunikacijom te da vas ne sluša dok mu govorite ne brinite jer niste jedini. Psiholozi smatraju da muškarci većinom slušaju žene kad govore, ali nemaju potrebu to potvrđivati.

Muškarci vole imati malo vremena za sebe
Ne govorimo o svakodnevnim izlascima i pijanstvima ili trodnevnim izletima s društvom već o malim navikama koje njima puno znače. Dok žene imaju potrebu sve dijeliti i o svemu razgovarati s partnerom, muškarci neke stvari radije podjele sa svojim prijateljima.

Muškarci su vrlo slični svojim očevima
Htjeli mi to ili ne, a li uzorak postoji pa izreka 'kakav otac takav sin' nerijetko drži vodu. Ako vas zanima otkud mu takvo ponašanja u vezi , promotrite vezu njegovih roditelja i ponašanje njegova oca. No ,naravno, ove teze se ne treba slijepo držati jer svi smo mi različiti i ponekad.

Muškarci nisu uvijek za akciju
Iako se iz ženske perspektive čini nemogućim, i muškarci imaju trenutke kada nisu raspoloženi za seksualni odnos s partnericom te im treba vjerovati na riječ. Kada kažu da su preumorni ili pod stresom, to nije zbog toga što imaju drugu ili zato što im više niste seksi već je razlog doista taj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju