Ako ste u 2011. godinu ušli sami još uvijek sanjate o vezi i osobi koja će vas u potpunosti ispuniti, vrijeme je da stanete na loptu i dobro razmislite o odlukama u 2011. Jer soliranje uopće ne mora biti loše

Prošlost neka ostane prošlost
Vučete li iz prošlosti ružne uspomene koje u vama bude još ružnije osjećaje vrijeme je da okrenete novu stranicu. Ponekad takve stvari pamtimo kako ih ne bismo ponovili u budućnost, a ponekad jednostavno ne znamo kako ih ostaviti iza sebe.

Prevara, razočarenje u osobu u koju ste bili zaljubljeni doista je bolna, no s obzirom da se to više ne može promijeniti prihvatite što je bilo, naučite lekciju i krenite hrabro dalje.

Muškarac ne mora biti smisao vašeg života
Smisao vašeg života je u potpunosti u vašim rukama, pa je vrlo važno da stanete i razmislite te posložite prioritete.

Razmislite o tome što vas pokreće, motivira i što vas čini sretnima. Ne treba vam partner da se osjećate ispunjeno. Putujte, tulumarite, družite se i koketirajte! Posložite prioritete i uživajte u slobodi.

Ljubav će vas pronaći
Ljudi vole voljeti i bit voljeni, no od silne želje da pronađemo pravu ljubav puno puta dobre situacije prođu neprimijećeno. Nemojte tražiti ljubav već dozvolite da ljubav pronađe vas.

Slobodne aktivnosti, putovanja i druga društvena događanja mogu vas razveseliti i ispuniti, no ono što je još važnije u vaš život dovode nove ljude. Rađaju se nova poznanstva i prijateljstva koja vrlo lako mogu prerasti u nešto puno veće, nešto što se zove ljubav.

Birajte i uživajte
Slobodni igrači doista mogu iskoristiti ovakvu situaciju kao prednost. Dozvolite si više udvarača, ne igrajte na sigurno već isprobajte razne mogućnosti. Ne uskačite odmah u dugu vezu već krenite polako i postepeno. Dajte si vremena da upoznate osobu kako treba i tek onda odlučite kojim putem ćete krenuti.

>> 7 razloga za uživanje u soliranju

>> 9 znakova da ste sretniji nego što mislite

Budite pozitivni
Ovo je najvažnija novogodišnja odluka koja važi za slobodne, ali i one u vezi. Bez obzira na to u kakvoj se situaciji nalazite pokušajte biti optimistični. Osjećajte se dobro u svojoj koži, podsjetite se koliko ste zapravo kvalitetna osoba i konačno se riješite samosažaljenja. Pozitivne misli privlače i pozitivne situacije i djela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju