Možemo svjesno raditi sitne grijehe, no treba biti spreman na činjenicu da nam partner, ukoliko sazna za njih, možda neće oprostiti. Sitnice koje nam se čine nevažnima ponekad mogu uništiti čvrstu vezu. Provjerite kojih je to 7 smrtnih grijeha koji mogu biti opasni za vezu

Ne svađajte se prljavo!

Svađe su potpuno normalna stvar u svakoj vezi, no budite oprezni. U afektu izgovaramo stvari koje ne mislimo, a kasnije ih je teško povući. Izbjegavajte upotrebu psovki i uvredljivih rečenica tijekom svađe, potrebna je sekunda da ih kažete, a cijela vječnost da se opravdate!

Ne zamjerajte partneru!

Želite li nastaviti zdravu vezu neke stvari morate oprostiti i ostaviti ih iza sebe. Prljavo rublje koje ste iznijeli tijekom svađa, zatvorite u ladicu i ne izvlačite ga ponovno u svakoj prepirci jer ćete uništiti vezu.

>> 5 (ne)očekivanih razloga zbog kojih izbjegavamo seks

Ne možete biti 100 posto samostalni u vezi!

Naravno da ste pojedinac koji ima svoje želje i potrebe, no ukoliko ste u vezi morate biti spremni na kompromis i raditi planove s partnerom. Ukoliko druga dana osjeti da volite samo sebe, veza će teško uspjeti.

>> Top 5 stvari koje nas živciraju kod partnera

Ne ismijavajte partnera u društvu!

Zbijati šale na partnerov račun nije dobar način zabave pogotovo kada ste u društvu. Ukoliko vam je to omiljeni način zabave promislite zašto ste uopće u vezi.

Neke tajne moraju biti otkrivene!

Partner ne mora znati sve o vama, no imate li veliku tajnu najbolje ju je otkriti. Ukoliko to napravi netko drugi problem će biti puno teže rješiv.

Trudnoća je zajednički korak!

Odluka o dolasku djeteta na svijet je vrlo velik i važan korak u kojem moraju sudjelovati oba partnera. Koristiti se time kako bi spasili vezu je vrlo loša stvar.

Ah ta nevjera!

Malo je veza koje su pošteđene svađa oko nevjere, no još je manje parova koji ju uspiju preživjeti. 'Svi to rade' nije opravdanje, no istina je da se može dogoditi svakome. U svakom slučaju razmislite što želite i u kojem smjeru idete...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju