Spremni ste za veliki dan nakon kojeg ćete zakoračiti u zajednički život sa svojim odabranikom. No kad se ugase reflektori i skine vjenčanica počinje pravi zajednički život. Provjerite koje su to stvari koje NE smijete reći novopečenom suprugu

'Konačno je sve gotovo'
Iako je možda to rečenica koja najbolje opisuje stanje u kojem se nalazite nakon što gosti odu s vašeg vjenčanja i vi skinete skupocjenu haljinu koju ste tražili mjesecima, bolje je da to zadržite za sebe. Vaš bi novopečeni suprug to mogao pogrešno protumačiti izjavu te povjerovati kako ste sve to učinili zbog haljine, cipela i dobre zabave.

'Zar djeveruše nije izgledala prekrasno?'
Ovo je sigurno prvo što je nakon svog vjenčanja pomislio princ William, no to definitivno nije pitanje koje ćete postaviti suprugu. Dva su moguća odgovora, lagati kako ne bi uvrijedio vas i prijateljicu ili sestru koja je bila djeveruša ili priznati kako je ona bila seksi što će u vama izazvati izljeve bijesa.

>> 30 razloga zašto je brak mrak!

'Mogao si održati malo romantičniji govor!'
Što god mislili o riječima koje je vaš suprug uputio okupljenima na vjenčanju, prije nego ga prozovete zbog toga razmislite koliko je muškarcima teško otvoreno govoriti o osjećajima.

'Imaš li nešto protiv toga da se okupam? Noć je bila tako duga!'
Prva bračna noć se ne ponavlja stoga ukoliko ne mislite supruga pozvati na uživanje u zajedničkom kupanju, ne izgovarajte ovo na glas.

'Kad ćemo početi raditi na djeci?'
Prva bračna noć nije ni mjesto ni vrijeme za razgovore o proširenju obitelji. Bacite se u akciju i tko zna!

>> 10 razloga zbog kojih muškarci stupaju u brak

'Kad bi mogli ponovno ja bi...'
Doći će trenutak kada ćete se zajedno prisjećati svog vjenčanja, no nakon što je završila ta divna noć započnete li s prigovaranjima suprug bi mogao pomisliti da vas je razočarao, a i seks u prvoj bračnoj noći bi mogao krenuti nizbrdo.

'Jesi li vidio što je odjenula tvoja mama!'
započeti bračni život s kritikama koje su upućene njegovoj mami i nije najpametnija stavr koju možete napraviti. Ona je njegova mama, a muškarci ionako ne primjećuju tko nosi što!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju