Kada je u pitanju vođenje ljubavi, žene imaju različite želje i očekivanja. Iako smo svi mi različiti, strastven, emotivan i uzbudljiv seksualni odnos san je svake žene. No postoje zablude koje itekako mogu pokvariti odnos i uništiti strast. Doznajte što žene najviše mrze u krevetu

1. Muškarce koji nisu strastveni
Strast je pokretač i ona diktira seks. Muškarci koji znaju što žele te koji znaju pokazati svoje osjećaje rasplamsat će i njezinu strast.

2. Da ih ispituju o orgazmu
Ispitivanja tijekom seksa mogu biti poprilično naporna. Pitanje poput onog ' jesi li svršila?', doista nije potrebno jer govor tijela puno je moćnije oružje od riječi.

>> Što ih pali, a što odbija u seksu?

3. Da muškarac nakon seksa odlaze iz kreveta
Seks nije samo orgazam već priča koja ima svoj početak, sredinu i završetak. Upravo ovaj kraj je ženama vrlo važan. Bijeg iz kreveta je nešto što žene doista mrze.

Žene vole kada muškarac u seksu preuzme inicijativu i pokaže svoju sposobnost i snagu

4. 'Mrtva puhala'
Muškarac koji zna što radi ženama je vrlo seksi. Upravo zbog toga žene vole kada muškarac preuzme inicijativu i pokaže svoju sposobnost i snagu. Muškarac koji čeka da se nešto dogodi može djelovati vrlo dosadno.

5.Nagovaranje
Seks je čin između dvoje ljudi koji bi trebali obostrano osjećaju strast, požudu i veliku želju za tim moćnim činom. No nagovaranje i forsiranje može biti poprilično iritantno.

>> 4 poze u seksu koje žene obožavaju

6. Muškarce koji se ne glasaju tijekom seksa
Seks je prepun emocija koje bi trebalo i pokazati. Muškarac koji ne ispušta nikakve zvukove tijekom vođenja ljubavi baš i nije nešto o čemu žene sanjaju. Stenjanje i uzdasi mogu biti vrlo seksi jer lijepo je znati da i druga strana jednako uživa.

7. Monotoniju
Monotonija u seks može uništiti seksualnu želju. Kakao bi se strast održala potrebno je svako toliko upotrijebiti maštu. Žene vole iznenađenja, a seks u kadi i dnevnom boravku ili pak nova poza mogu biti vrlo zanimljivi i poticajni

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju