Postoje sitnice koje mogu popraviti stanje među plahtama. Pretvorite ih u zapovijedi i uživajte u nezaboravnoj akciji u krevetu. I podsjetite ih se s vremena na vrijeme kako ih ne biste zaboravili

1. (Za)volite svoje tijelo
Iz svoje kože ne možete pa najbolje da se prihvatite takvi kakvi jeste. Muškarce će odbiti naglašavanje tjelesnih nedostataka poput prevelike guze i šlaufića na trbuhu, a ne spomenete ih nitko ih neće ni primijetiti. Neka vam neke druge stvari budu najvažnije.

Iznenadite partnera, preuzmite inicijativu i vrhunski seks je zagarantiran!

2. Natjerajte ga da čeka
Što više čeka, više će vas željeti. Igrajte se naramenicama od grudnjaka, šapćite mu na uho i zabranite mu da vas dotaknete dok mu sami to ne dopustite.

3. Dopustite mu da vas gleda
Muškarce uzbuđuje pogled na žensko tijelo. Iskoristite adut koji imate u rukavu i napravite predstavu samo za njega.

4. Posvetite pažnju njegovim erogenim zonama
Baš kao i žene i muškarci imaju više od jedne erogene zone, no često im ne poklanjamo dovoljno pažnje. Iznenadite ga i izludite.

5. Izrazite svoje želje i potrebe
Dajte mu točne upute kako da vas povede do neba i natrag. Oboje ćete uživati.

6. Ohrabrite partnera
Usprkos činjenici da su svi muškarci neustrašivi pomisao da neće znati zadovoljiti partnericu ih može itekako uplašiti. Ohrabrite partnera laskanjem i uvjerite ga da je on taj koji zna i može sve što vi poželite.

7. Napravite prvi korak
Muškarci će često prigovoriti kako su oni ti koji uvijek moraju napraviti prvi korak. Iznenadite partnera i vrhunski seks je zagarantiran! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju