Angelina Jolie i Brad Pitt trenutno su najpoznatiji filmski par. Mediji su ih već nekoliko puta razvodili, očevici svjedočili o njihovim izljevima bijesa i ljubavi, aoni još uvijek stoje čvrsto u svojoj vezi. Što možemo naučiti od njihove turbulentne veze?

BIVŠE NE NESTAJU
Bez obzira na to je li njegova bivša djevojka poznata osoba ili samo obična žena koja je prije izvjesnog vremena bila s vašim dragim, na nju uvijek možete naletiti ili ćete njega 'uloviti' u razgovoru sa njom.

Savjet: Prošlost ne može izbrisati. Poradite na problemima koje može izazvati jedan takav iznenadni susret, razmislite o tome i, kada se dogodi, bit ćete spremni.

DJECA MJENJAJU SVE
Koliko god da su vaša djeca dobra, poslušna, mirna, ona ostavljaju neizbrisiv trag na odnos partnera i potpuno mijenjaju relacije u odnosima. Zbog njih ustajete po cijelu noć, imate gomilu obaveza, želite se i igrati sa njima, a oko odgoja se često raspravljate sa partnerom.

Savjet: Nijedna obitelj nije stalno sretna, zadovoljna i nasmijana. Postoje teški trenuci. Pripremite se na to da radite sve zajedno sa svojim izabranikom. Biti će oboma lakše i imat ćete više slobodnog vremena. Zajedničke obaveze utiču na stabilnost odnosa.

REZERVIRAJTE VRIJEME ZA SEBE
Ako si možete priuštiti, angažirajte pomoć dadilje. Čak i kada vam dođu prijateljica ili sestra, teta, majka u posjetu, prihvatite da bar na kratko pričuvaju djecu.

Savjet: I najbolje veze treba održavati i njegovati. Radite to kada god je moguće, mislite na sebe kao osobu, razvijajte se jer će tako i vaša veza biti kvalitetnija.

SUPROTNOSTI SE PRIVLAČE
Iako se suprotnosti privlače, ta strast obično ne traje zauvijek. U pitanju je kratkoročna privlačnost koja se događa iz čiste radoznalosti. To nije osnova za uspješan odnos muškarca i žene.

Savjet: Birajte pametno partnera za vezu, a naročito za brak. Taj odnos je ključan u vašem životu.

OŽENJENI SU LOŠ IZBOR
Ako je oženjen, ni ne pitajte ga za ime. Iako vam se on sviđa, brak mu se raspada. Imat ćete puno više briga - ne samo o bivšim djevojkama, nego i o ženi. A njegova obitelj i prijatelji će, vjerojatno, biti vaši neprijatelji.

Savjet: Veze koje su oslobođene patnje, bola, negativnih osjećaja znatno su kvalitetnije. U njima ima manje ljubomornih svađa i podsjećanja na to što je nekada bilo.

ODMJERENO PRIČAJTE O VAŠOJ VEZI
Kada je Angelina rekla novinarima kako smatra da vjernost nije neophodna u vezi, Brad je bio šokiran. Nije očekivao da njegova draga tako nešto misli i o tome tako javno govori.

Savjet: Detalje svoje veze čuvajte u tajnosti. Privatnost je osnova dobrog odnosa. Ne iznosite detalje iz vašeg života koji mogu kompromitirati partnera ili, još gore, vašu djecu.

BUDITE U TOP FORMI
Ako on pušta bradu toliko da već više ne liči na sebe, a vi sve rjeđe idete na depilaciju, trebate se malo više potruditi oko svog izgleda. Zapuštenost je siguran znak da je prestao brinuti o tome je li vam privlačan, a to nije dobro.

>> 4 erotske igrice koje će rasplamsati strasti

>> Kako seks s godišnjeg odmora imati cijelu godinu?

Ako je vaša veza - brak vrijedan spašavanja, potrudite se. Osjećajte se lijepo, poželjno i nemojte se štedite u odnosu s partnerom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju