Ne morate nužno vi biti krivi ako vaš partnera dođe u iskušenje da vas prevari, no činjenica je da u vašem odnosu nešto ne štima ako sreću traži drugdje. Loš seks, ljubomora, manjak vremena koji provodite zajedno samo su neke od mogućih razloga koji mogu dovesti do nevjere.

Period u kojem sumnjate da vas partner vara i onaj u kojem saznate da je to istina su vrlo teški, no postoje neki određeni razlozi zašto muškarci čine takve stvari.

Prevara kao osveta

Mnogi muškarci kažu kako su prevarili bolju polovicu da bi olakšali i izliječili svoj ego budući da su saznali kako ih partnerica vara ili su to samo pretpostavili jer su vidjeli da se dopisuje ili flertuje s drugim muškarcem.

Prevara jer ih partner ne privlači

Čest razlog za prevaru je vizualnog karaktera. Ukoliko vašeg muškarca privlače velike grudi, a vi ih nemate, iako glup razlog, to ga može natjerati da vas prevari. Teško je zadovoljiti sve fantazije, a s vremenom se nerijetko dogodi da ih partnerica ne privlači više u toj mjeri kao prije.

Prevara zbog manjka zajedničkog vremena

Žene ponekad govore kako nemaju vremena za vezu. To je donekle istina jer imati dečka, a ne viđati se s njim u njemu će pobuditi fizičku i psihičku usamljenost. Tada će se osjećati kao da nema djevojku. Utjehu i društvo tražit će u nekoj drugoj osobi.

Osveta, osjećaj usamljenosti, ljubomora ili svađa mogu natjerati muškarca da sreću potraži u tuđem zagrljaju.

Prevara zbog udaljenosti

Proveli ste zajedno prekrasne trenutke, no vrijeme je da svatko ode na svoju starnu ili da se vratite u rodne gradove. Iako možda ne želite prekinuti, udaljenost će vas razdvojiti. Morate znati da su zbilja rijetki parovi koji uspijevaju održati takvu vezu dovoljno jakom da uspije. Zbog udaljenost u ovakvu vezu ćete morati ulagati više truda nego u neku drugu, a često se dogodi da zbog rijetkog viđanja vaš partner sreću potraži u bližem i toplijem zagrljaju.

Prevara zbog ljubomore ili mijenjanja partnera

Bilo da ste se vi ili vaš partner promijenili, velike su vjerojatnosti da ćete se otuđiti. Partnera može otjerati ako ćete cijelo vrijeme biti nezadovoljne svojim izgledom, ali nećete ništa poduzeti u vezi toga. Oni će tražiti samouvjerenu ženu koja će s njima dijeliti interese.

Prevara zbog neslaganja i konstantnih svađa

Neslaganje partnera vodi do nezadovoljstva i želje za promjenom. Ukoliko se s partnerom svađate zbog svake sitnice, nemojte se čuditi ako on pobjegne nekoj neopterećenoj i nasmiješenoj ženi . Drugim riječima, kada primijetite da ne prođe dan, a da se ne posvađate vrijeme je da odlučite želite li se potruditi i spasiti vezu ili prekinuti tu farsu jer takva veza ne vodi nikuda.

Prevara zbog sramežljivosti

Vaš je partner vrlo sramežljiv? Njemu treba poticaj da se oslobodi. Nemojte dopustiti da mu poticaj bude neka druga žena s posla ili netko tko će ga 'odvući' od vas.

10 razloga zbog kojih žene varaju

Jesu li muškarci stvarno skloniji varanju?

Prevara da bi ispunili fantaziju

Dosadan ili vrlo dostupan seks može biti još jedan razlog zašto bi vaš partner mogao otići. Naime, žene koje također imaju partnere, muškarcima su zanimljive samo zbog činjenice da nisu dostupne. Začinite i vi malo vaš odnos. Postanite ledena kraljica samo na par sati, to će ga izluditi!

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih muškarci varaju, ipak pravu i iskrenu vezu ni udaljenost ni fantazije ne mogu prodrmati, uz uvjet da ćete vaš odnos pravilno njegovati.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju