Nisam ništa napisala već jako dugo. Bila sam bolesna. Bolovala sam od 'državnog overdosa'. Sve mi je išlo nevjerojatno na živce. Glumpavi i nesposobni političari, ista takva murja, ista takva država. Sve dok nisam naišla na savjete kršćanki koje dijele savjete o analnom seksu.


Ne znam kako vama, ali meni je zaista deprimirajuće živjeti u ovakvoj državi. No, neki dan samn naišla na nešto što mi je razvuklo usta u smiješak.

Naime, skupina anonimnih gospođa, vjernih supruga, kršćanki, osmislia je internet stranicu na kojoj ženama dijeli savjete iz seksualnog života. Kršćanske Nimfe pokušavaju biti u skladu s deset zapovijedi, a istovremeno u svoj bračni, seksualni život unositi vatru!

Već je dovoljno nevjerojatno što na istoj stranici možete naći citate iz Biblije i savjete o analnom seksu. Naravno, podsjećaju da u Bibliji piše kako je homoseksualnost grijeh, ali o analnom seksu između muža i žene se ne izjašnjavaju. Prejako!

Izgleda da je misija Kršćanskih Nimfi traženje rupa u zakonu iliti Bibliji te edukcija zabrinutih kršćanskih hetero parova. Na kraju posta stoji savjet da, ako se muž i žena ne slože oko pitanja analnog seksa, neka tu diskusiju malo odgode i mole se! Bog će ih tada sigurno odvesti na put kojim trebaju krenuti!

Novi post pročitajte na blogu Ane-Marije Ivaniš.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju