Žene izgleda sve manje žale za svojim mladim godinama. Nakon što prijeđu 35. sigurnije su u sebe. S tim se slaže i Jennifer Aniston koja je otkrila kako jedva čeka četrdesti rođendan i veseli se mirnijoj dekadi koja je pred njom

Izgleda kako je za žene najgori prijelaz onaj iz dvadesetih u tridesete. U tom trenutku djevojke se pretvaraju u žene i otkrivaju mnoge stvari o sebi. Tridesete su najbolje godine za istraživanje na gotovo svim poljima života, pa se tu događa najviše promjena na emocionalnom i poslovnom planu.

S obzirom da se dobna granica za majčinstvo pomakla u odnosu na prijašnje vrijeme sve više žena ulazi u četrdestu s velikim osmijehom na licu.

S obzirom da se dobna granica za majčinstvo pomakla u odnosu na prijašnje vrijeme sve više žena ulazi u četrdestu s velikim osmijehom na licu.

Jedna od njih je i glumica Jennifer Aniston koja otkriva kako su joj tridesete bile izazov, a četrdesetom rođendanu se veseli kako bi se smirila i otvorila novu životnu stranicu. Nakon svega što joj se dogodilo u tridesetima, glumica je spremna za novu, mirniju dekadu koja je pred njom.


'Uhvatila me panika kada sam napunila tridesetu, no nakon svega što mi se dogodilo jedva čekam veljaču kada ću napuniti četrdeset' priznaje Jennifer.

Mokra i lijepa Jennifer Aniston

Aniston u Vogueu: Još uvijek zgodna!

Jennifer Aniston: Angelina stvarno nije cool

Nakon planetarno popularnie serije Prijatelji u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga, braka i gorkog razvoda od Brada Pitta te nekoliko neuspjelih veza koje su je obilježile, lijepa glumica se nada kako će joj četrdesete donijeti mir i toliko željeno majčinstvo.

Izgleda kako je konačno pronašla i sreću u ljubavi. Veza s osam godina mlađim Johnom Mayerom kojeg je opisala kao 'izvanrednog muškarca' je postala ozbiljna nakon što su nakon prekida u rujnu shvatili da ne mogu jedan bez drugoga.

Ne kaže se uzalud da su četrdesete nove tridesete, a Jennifer ih je izgleda prepoznala na vrijeme!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju