Godine i kilogrami nisu nešto s čime bi se današnji čovjek ponosio. Starije osobe ne shvaćamo kao mudrace, već prije kao otpadni materijal, dok one snažnije više ne uspoređujemo s ljepotom anđela. Pročitajte kako biti seksi bez obzira na dob i mjere

Svaka je žena seksi

Te činjenice ne bi smjele utjecati na to da se starije i snažnije, dobro držeće žene ne bi osjećale seksi. Jer svaka je žena seksi.

Jedini je problem u tome što svaka od nas toga nije svjesna. Pročitajte savjete koji bi vam mogli pomoći da se osjećate i budete seksi. Kako biti seksi bez obzira na godine i konfekcijski broj?

Šminkanje

Mnoge starije dame misle da šminka više nije za njih i da to rade samo 'one mlade'.

Isto vrijedi za žene punije figure, za koje se ponekada čini kako bi se najradije sakrile u nekakvu ljusku, ili iza svojeg intelekta.

Zadovoljna svojim izgledom

U oba ova slučaja one smatraju kako je šminkanje suvišno. Pogrešno! Baš se žene, koje za sebe smatraju kako im nema pomoći, trebaju najviše šminkati. Jer kako ćete u svoju blizinu privući ljude, ako ponekad same sebe ne možete gledati u ogledalu?

Svi volimo udobnost i opuštenost, ali ipak u ormaru moramo imati jedan komplet donjeg rublja u kojem ćemo se osjećati seksi.

Kada budete same zadovoljne svojim izgledom, to će zamijetiti i drugi ljudi. A šminkanje može značiti i to da ste se za neku priliku uredile bolje nego što to inače činite.

Odjeća

Napeto, jednobojno, neupadljivo, udobno... ukratko, dosadno i neprivlačno. Bez obzira na vaše godine i sve vaše ostale dimenzije, važno je da se uredite kako bi to rekli vaši potencijalni promatrači.

Možete biti uređene i privlačne. Uđite u trgovine u koje obično ne ulazite. Izađite iz svojih okvira, i pri tome se nemojte bojati upotrijebiti boje. Ratničke! Promijenite definiciju prihvatljivog.

Donje rublje

Bijele pamučne gaćice, koje imaju nevjerojatnu sposobnost prilagođavanja, izvanredno su otporne i nevjerojatno praktične. Sve su to sinonimi za neprivlačnost.

Svi volimo udobnost i opuštenost, ali ipak sve u ormaru moramo imati barem jedan komplet donjeg rublja, u kojem se nećemo osjećati samo dobro već i seksi. Naime, učinak seksi donjeg rublja je nevjerojatan , pa i kada preko njega odjenete traperice.

Igra skrivača u spavaćoj sobi

Nemojte se skrivati ispod plahti i nemojte se seksati uz ugašeno svijetlo. Otkrijte se u svoj vašoj lijepoj nepotpunosti. Osjećat ćete se kao da vam je sa srca pao ogroman kamen, a on će vas voljeti još više. Kako ne bi, pa djelovat ćete tako bezuvjetno samosvjesne. A to je ozbiljna proba vaše sigurnosti u sebe i svoju privlačnost.

Ogledalce, ogledalce reci...

Svakog si dana recite da ste lijepi i seksi, jer ono što govorimo sami sebi ima velik utjecaj na naše zdravlje. Kao prvo, važno je da počnete biti vlastita obožavateljica broj jedan, jer ako se sami nećete voljeti, tko će vas onda voljeti?

Oni ljudi, koji sami sebi neprestano dokazuju da su bezvrijedni i da su neprivlačni, takvu će poruku odašiljati i u svoju okolinu, koja će ju prihvatiti i vjerovati joj. Konačno, zašto i ne bi? Pa tko može biti bolji izvor o vama od vas samih?!

Posegnite za svojim snovima

Ako smo započeli s fasadom, završimo s unutarnjim uređenjem. Preuzmite nadzor nad svojim životom. Neka drugi ne budu s razlogom nepravedni prema vama, ili krivci jer ne dobijete ono što želite.

Kada jednom počnete postizati zadane ciljeve (pa i ako su oni sasvim maleni) počet ćete isijavati zadovoljstvom, a ljudi će vam se početi obraćati bez ičijeg poticaja. Naravno, nećete se sviđati svima, ali to nikada nemojte shvaćati osobno.

Svoju unutrašnjost opremite onako kako ste to oduvijek željeli. Primite se hobija koji ste oduvijek željeli, završite svoje obrazovanje, posegnite za svojim snovima. Ako uvažite naše dobronamjerne savjete tada će vaše noći, ali i dani, uskoro postati vrele, a često i prekratke.

 Više na: intimatemedicine.com.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju