Kako ga prepoznati, je li stvaran ili glumljen i postoji li višestruki orgazam samo su neka od pitanja koja se, u kombinaciji s predrasudama i uvjerenjem kako znamo sve o seksu i zadovoljenju partnera, mogu pretvoriti u grešku

Da, žene su kompleksna bića (kompleksna, ne komplicirana!) i za razliku od muškaraca, čije se funkcioniranje najlakše može opisati kroz princip crno-bijelo, funkcioniraju u svim mogućim nijansama sive.

Kako bi se na području orgazma partneri mogli što bolje uskladiti žene često posežu za raznim pomagalima te gelovima za poboljšanje orgazma. Ova sredstva omogućavaju ženama lakše postizanje orgazma jer kao što je dobro znano - orgazam nije samo stvar želje.

Mnoge žene teško postižu orgazme zbog vaginalne suhoće, koja seks može učiniti bolnim pa čak i nepodnošljivim. Ne zaboravimo ni na stres, umor i druge psihološke faktore te tvrdnje da je dobar seks ključan za održavanje kvalitetne veze.

Rezultat svega navedenog često su lažni odglumljeni vrhunci pa ne čude istraživanja koja pokazuju kako više od trećine žena, iz želje da usreće svog partnera, redovito glumi orgazam.

Žene znaju savršeno odglumiti orgazam, istraživanje je pokazalo kako to radi njih čak 80 posto.

Orgazam koriste za manipulaciju muškarcima i to rade poprilično vješto, a tijekom istraživanja provedenog na ženama između 18 i 48 godina pripadnice ljepšeg spola su priznale kako tijekom seksa ispuštaju glasne zvukove te glume orgazam kako bi ubrzale partnerov vrhunac ukoliko im se ne da seksati u tom trenutku.

Pravi orgazam ispitane žene najčešće doživljavaju kada ih partner zadovoljava oralno, a tada su, priznale su puno tiše.

Ipak, pravi razlog za glumu je briga o partnerovom samopouzdanju, otkrile su.

Jedna od važnih stvari koja će vas gotovo sigurno dovesti do orgazma je svakako da razumijete vlastito tijelo i upoznate sami sebe. Što vas uzbuđuje, gdje su vaše 'vruće zone' i koji putovi vode do njih.

A kad sami sebe skužite, podijelite to sa svojim partnerom. Naime, njihova najveća zabluda je u ideji kako sve žene žele isto, pa ako mu niste prva, on se smatra sveznalicom. Umjesto da trpite horore, pokažite partneru svoje omiljene tehnike jer je vaš užitak jednako važan kao i njegov.

Zadovoljna vam želi vruće ljeto!

Durex Play O gel koji se jednostavno koristi, ne sadrži parfemske dodatke te je siguran i za upotrebu s kondomom dobile su Ilijana Cavrić, Sandra Fusek, Marina Turkalj, Marie Dulikova i Ivan Pecoja.

I da, Play O su razvile žene, kako bi olakšale drugim ženama postizanje toliko željenih vrhunaca. Što čekate?!?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju