Ispovijest prevarene supruge: Cheryl, supruga engleskog reprezentativca Ashleya Colea i pjevačica grupe Girls Aloud ispričala je kako se osjećala nakon saznanja da je suprug vara. No, oprostila mu je i u javnosti zasjala s novim dijamantnim prstenom

Ona je prelijepa, Englezi misle da ima više stila od Victorije Beckham, a njezina frizura proglašena je među najljepšima. Ironično, no upravo je frizura ili točnije frizerka gotovo stajala braka. 
Nogometaš Chelsea Ashley Cole, prevario je svoju suprugu Cheryl s frizerkom Aimee Walton, dvadesetdvogodišnjakinjom koju je upoznao sasvim slučajno. 

'Opustite se, svi smo mi ljudska bića i griješimo'

Kada se doznalo za aferu, Cheryl se osjećala očajno, kaže, razmišljala je o svemu i svačemu i kroz glavu su joj prolazile razne misli. Jedna od njih je bila da Ashleyu zavrne vrat ili da ga sa svojim vjenčanim dijamantnim prstenom dobro zamlati. Od svega toga nije napravila ništa. Kaže, oprostila mu je.
- Ljudi se moraju opustiti i shvatiti da smo svi ljudska bića, izjavila je dobro raspoložena Cheryl dok joj se na ruci blistao novi blistavi prsten navodno vrijedan više od stopedeset tisuća funti - Ashleyev dar za godišnjicu braka. Jer.. praštati je dobro. I blistavo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju