Sunce je zasjalo u mojem cyber životu. Sve se odjednom promijenilo. Nakon dva tjedna života na margini i pretjeranog truda, moj internetski alterego napokon je postao hit. Bilo je potrebno tako malo da dobijem zasluženi publicitet na internetu. Samo je trebalo promijeniti spol.

Bilo je naravno i onih iznad 40 godina te solidan broj oženjenih frajera koji 'traže avanturu i jamče diskreciju'. Međutim, čini se da sam profil napravio previše pristojnim i premalo droljnim, pa su kvazisponzori izostali, kao i oni što šalju slike svojih penisa

Nema sumnje, da bi slika svijeta cyber zavođenja bila potpuna, morao sam stvoriti i ženski profil. Rođena je ljupka Ines Horvat, slatki bombončić, djevojka pomalo naivna i tulava, ali baš zbog toga neodoljiva hordama virtualnih mužjaka.

Tek tada mi je sve postalo puno jasnije. Ines mi je vrlo brzo pokazala koliko pažnje svaka ženska osoba dobiva na internetu. Situacija je i gora nego što sam mislio.

Dovoljno je imati ženski nick, pa da ti u jedan dan stotinu tipova uleti. Konkurencija među napaljenim mužjacima doista je strahovita. Gdje god da se pojavi žena, online zavodnici niču kao gljive.

Iskrica

Manuel se možda nije proslavio na Iskrici, no stvari su se radikalno promijenile nakon što sam se tamo pojavio s Ines. Nisam joj još ni dovršio profil do kraja, već je stiglo desetak poruka od napaljenih mužjaka.

I prije nego što sam stavio njezinu dražesnu sliku na net započeo je totalni stampedo, ponude su stizale jedna za drugom. Zatim se dva dana nisam pojavljivao na Iskrici zbog poslovnih obaveza, a kad sam došao ponovo tamo imao sam što za vidjeti:

Jeste li pokušali cyber barenje?

Nema sumnje, Ines je bila veliki hit, profil joj je pregledan prvi dan preko tisuću puta, a Manuelov pak u tri tjedna manje od sto puta. Od dvjestotinjak poruka koje su se nakupile tih nekoliko dana velika većina ''prosaca'' imala je između 28 i 32 godine.

To je valjda najaktivnija dobna skupina na Iskrici. Bilo je naravno i onih iznad 40 godina te solidan broj oženjenih frajera koji 'traže avanturu i jamče diskreciju'. Međutim, čini se da sam profil napravio previše pristojnim i premalo droljnim, pa su kvazisponzori izostali, kao i oni što šalju slike svojih penisa.

Cijeli post možete pročitati na stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju