Potraga za partnerima jedna je od najneizvjesnijih potraga koje često završe neuspješno. Kako bi izbjegli oči crvene od suza i frustracije zbog toga što nemate s kim dijeliti život i svoje snove dovoljno je da date uzorak svog DNK materijala i povećat će vam se šanse da nađete pravu osobu

Za razliku od raznih agencija za upoznavanje partnera i internet stranica koje omogućavaju potragu za odgovarajućim partnerom ScientificMatch ne treba vašu fotografiju i osobine već uzorak DNK materijala.

Na ovu je ideju došao Eric Holzle, inženjer koji je godinama proučavao kemijsku privlačnost između spolova, a odlučite li se za ovakvu potragu za partnerom pronaći će vam osobu koja vam savršeno odgovara na kemijskoj razini.

>> 7 mirisa koji pozivaju na seks

Postupak testiranja odvija se u labaratoriju gdje se iz DNK uzorka testiraju određene skupine gena koje su presudne prilikom pronalaska partnera.

ScientificMatch garantira i kako će osobe koje spoje jedna drugoj odgovarati i prirodnim mirisima tijela.

Da će ova ideja imati veliki broj sljedbenika garantira i činjenica da će partneri koji se pronađu na ovaj način imati velike šanse za obostrano zadovoljstvo u krevetu, a žene će uživati u uzastopnim orgazmima i tim ebiti vjernije svojim partnerima.

Uz to partneri spojeni na temelju DNK analize imat će zdraviju djecu s jakim imunološkim sustavom i time otpornije na razne bolesti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju