Nakon propalog braka s rockerom Marilynom Mansonom, Diti Von Teese dogodilo se nešto čemu se nije nadala. Izgubila je volju za seksom i počela je čak razmišljati o celibatu. No kako sad stvari stoje, tvrdi da se 'uspješno oporavlja'.

Dita Von Teese je već dugi niz godina seks simbol i najpoznatiji pin up fetiš model 21. stoljeća. Njezini obožavatelji su se polarizirali nakon što se udala za shock rockera Marilyna Mansona.

Dio njih nikako nije odobravao taj brak, dok su oni drugi vjerovali kako je u tadašnjem trenutku, on bio pravi čovjek za nju. Brak je neslavno propao, a Dita je tek nedavno priznala kroz što je sve prolazila.

'Recimo da trenutno uživam u samoj sebi.', kroz smijeh je izjavila jedna od najseksipilnijih žena na planeti za Fabulous Magazine. 'Iznenada sam izgubila volju za seks. Prestao mi je biti zabavan i više ga nisam upražnjavala. Da se razumijemo, ja apsolutno obožavam seks, kao i većina ljudi. Puno razmišljam o seksu i uvijek želim nešto posebno, a to se razvija jedino kroz kemiju među ljudima.', govorila je otvoreno o svojoj seksualnosti.

Dita je prije osam godina mislila da je pronašla 'to' posebno u Marylin Mansonu.

Sviđala joj se kombinacija nje kao post modernističkog pin up modela i njega rockera s izraženim mračnim alter egom. No brak nije izdržao i Dita Von Teese je nakon emotivno stresnog razvoda bila godinu dana potpuno neraspoložena za spolne odnose.

'Nisam se osjećala spremnom za novog partnera. Bila sam emotivno potpuno ispražnjena. Nisam željela zbližavanje s bilo kime, jer sam mislila da neću moći podnijeti još jedno slamanje srca. Sad je taj strah nestao i više se ne boljim. Jednostavno znam da će mi srce pući još mnogo puta, ali to je način na koji funkcioniram.', izjavila je Dita.

Fetiš kraljica je priznala kako je s glazbenicima potpuno završila: 'Ne zanimaju me više muškarci u kožnim hlačama, njihovo penjanje na binu i konstantno šminkanje.

Sada me više privlače oni 'obični' koji se ne razmeću svojim izgledom i egom i koje stalno susrećem na ulici. Mislim da s takvima mogu postići puno više zadovoljsta.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju