Dobro se udati još je uvijek imperativ mnogih žena. To je pokazalo novo istraživanje tijekom kojeg su se žene izjasnile kako bi najradije ostale kod kuće s djecom, a ukoliko moraju raditi žele skraćeno radno vrijeme

Uloga domaćice još je uvijek najpoželjnija kod mnogih žene koje će rado prihvatiti ulogu majke koja ostaje kod kuće s djecom, a o njoj i obitelji se financijski brine suprug.U istraživanju je sudjelovalo 990 žena u dobi od 18 do 65 godina.

Pronaći financijski stabilnog supruga koji zarađuje više od njih želja je 64 posto ispitanica. Važno im je i obrazovanje partnera koje mora biti jednako njihovom.

>> Dokazano! Žene padaju na dlakave muškarce

>> Stvari koje muškarci žele, a žene ih ne rade

Čak 69 posto ispitanih pripadnica ljepšeg spola izjasnilo se kako bi rado prihvatile ulogu domaćice kad bi si to mogle priuštiti te da ravnopravnost u braku u kojem oba partnera rade i zarađuju za obitelj nije ono što čini idealnu vezu.

Većina žena koje rade žele skraćeno radno vrijeme kako bi mogle provoditi vrijeme kod kuće i brinuti za djecu, a smatraju kako su muškarci ti koji bi trebali skrbiti o obitelji.

Rezultati ovog istraživanja ne odgovaraju svima, jer neke žene smatraju kako su poslovni uspjesi potrebni ženama kako bi se osjećale sretno i ispunjeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju