Party povodom nove modne linije Patricije Field, proslavljene stilistice 'Seksa i grada' mogla bi se nazvati 'Seks i države'. Glumica Eva Mendes na toj je zabavi naime obavijestila novinare kako se poseksala u svih 50 američkih saveznih država

Nakon televizijske reklame koju je snimila za Calvina Kleina, a koja je dobila zabranau prikazivanja zbog Evinih grudi (u jednom kadru se vidi njezina bradavica), Eva Mendes kao da želi dodatno skrenuti pozornost na sebe. 
Tako je na raskošnom partyju koji je organizirala stilistica 'Seksa i grada' Patricia Field, Eva dobila napadaj iskrenosti te je u maniri ispovijedi, pripadnicima sedme sile ispričala kako se seksala u svih pedeset saveznih američkih država.
- Ipak nije riječ o pedeset različitih muškaraca. Uglavnom je to bilo dok sam bila mlađa i dok sam putovala po Americi. Najbolji seks sam doživjela u  Coloradu i Arizoni. Možda zbog iznimno čistog zraka ili mirnog i beskrajnog neba. 
No, najvažnije je da je meni bilo jako, jako dobro',  kazala je Eva i dodala kako je najgori seks doživjela u jednom odmaralištu u Anchorageu na Aljasci,te bi voljela ponoviti aljaški seks kako bi se ispravilo to neugodno iskustvo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju