Osim starih besramnih alkoholičara i pokojeg retardiranog dječaka, velika je rijetkost vidjeti muškarca kako usred bijela dana prilazi zgodnoj curi, počinje s njom pričati i na kraju traži broj mobitela. U Hrvatskoj se uleti događaju samo noću

Najveća prednost dnevnih uleta je to što apsolutno nemaš konkurencije. Gotovo nitko drugi to ne radi.

Dnevni uleti rezervirani su pak samo za najdrskije.
Mnogi će vam reći: ''samo bi totalni manijak ulijetao nepoznatim curama usred bijela dana, to se jednostavno ne radi!'', što nije točno.

Zašto bi čovjek bio manijak ako priđe curi s nekim kul komentarom ili pitanjem, pa na kraju razgovora, ako osjeti da ima šanse, pokuša dogovoriti spoj s njom? Zar je toliko bitno što sunce na nebu sja?

Najveća prednost dnevnih uleta je to što apsolutno nemaš konkurencije. Gotovo nitko drugi to ne radi.

Osim ako cura nije u šopingu s dečkom, stvarno ti nitko neće smetati ni ubacivati se dok ju zavodiš, što u disku često i nije slučaj, pogotovo ako su se tvoji prijatelji pretjerano napili.

Gdje započeti?

Dnevni uleti katkad nam se čine čak i dosta neprirodni, jer nas društvo tako odgaja. Zbog toga je prosječnom muškarcu jako teško krenuti u te vode. Nema sumnje, zaustavljati žene na ulici i pokušavati ih šarmirati zbilja nema smisla, osim ako nisi vrhunski igrač i manipulator.

Post možete pročitati na: stifmesiteru

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju