Ljubav & sex

Guy nadoknađuje dane bez seksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon potvrde o razvodu Madonne i Guya Ritchieja, njegova najcitiranija izjava bila je ona kako će šev..., pardon, konačno imati normalne seksualne odnose. I čini se da već ozbiljno radi po tom pitanju. Guya naime povezuju s čak dvije djevojke

Guy Ritchie to oštro demantira, no kako to obično biva, u medijima se pojavljuje niz istinitih i neistinitih informacija o razvodu i braku.

Prva od takvih informacija je ta kako se Guy i nakon vjenčanja s Madonnom nastavio viđati sa svojom bivšom djevojkom, danskom manekenkom Taniom Strecker, kojoj je usput rečeno, Robbie Williams posvetio pjesmu 'She's Madonna'.

Znate onaj tekst.. 'Volim te dušo, ali suoči se, ona je Madonna'.
Guy je to oštro demantirao, kao i bilo kakvu aferu, upravo kao i njegova uskoro bivša supruga.

A druga? Pa, ta je informacija već izglednija, no još nije potvrđena. Ovih se dana britanski redatelj često viđa u društvu britanske glumice Kelly Reilly koja glumi u njegovom posljednjem filmu o slavnom Sherlocku Holmesu.

Možda se njegova potencijalna veza s mladom glumicom čini prebrza, no kako njegovi prijatelji kažu, u braku nije bilo seksa punu godinu i pol. I to s Madonnom!

Na potezu je Madonna!

Čitaj dalje

Prati nas i na Instagramu!
Photo by zadovoljna.hr on April 22, 2021. May be an image of one or more people and text.
Photo by zadovoljna.hr on April 22, 2021. May be an image of one or more people, nature, twilight, ocean and sky.
Photo shared by zadovoljna.hr on April 22, 2021 tagging @my_perfect_places_. May be an image of indoor and brick wall.
Photo shared by zadovoljna.hr on April 22, 2021 tagging @elladvornik. May be an image of 1 person, standing, purse and sunglasses.