Ljubav & sex

Guy nadoknađuje dane bez seksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon potvrde o razvodu Madonne i Guya Ritchieja, njegova najcitiranija izjava bila je ona kako će šev..., pardon, konačno imati normalne seksualne odnose. I čini se da već ozbiljno radi po tom pitanju. Guya naime povezuju s čak dvije djevojke

Guy Ritchie to oštro demantira, no kako to obično biva, u medijima se pojavljuje niz istinitih i neistinitih informacija o razvodu i braku.

Prva od takvih informacija je ta kako se Guy i nakon vjenčanja s Madonnom nastavio viđati sa svojom bivšom djevojkom, danskom manekenkom Taniom Strecker, kojoj je usput rečeno, Robbie Williams posvetio pjesmu 'She's Madonna'.

Znate onaj tekst.. 'Volim te dušo, ali suoči se, ona je Madonna'.
Guy je to oštro demantirao, kao i bilo kakvu aferu, upravo kao i njegova uskoro bivša supruga.

A druga? Pa, ta je informacija već izglednija, no još nije potvrđena. Ovih se dana britanski redatelj često viđa u društvu britanske glumice Kelly Reilly koja glumi u njegovom posljednjem filmu o slavnom Sherlocku Holmesu.

Možda se njegova potencijalna veza s mladom glumicom čini prebrza, no kako njegovi prijatelji kažu, u braku nije bilo seksa punu godinu i pol. I to s Madonnom!

Na potezu je Madonna!

Čitaj dalje

Čitaj dalje

Prati nas i na Instagramu!
Može li ljepše? 💓
@iwaiva
#toocutetohandle #love #zadovoljnahr
Dobro jutro! S kime pijuckate jutarnju kavicu? ☕😊
@mar_kovaleva
#friendsforever #coffeeforever #zadovoljnahr
Kakav insta prizor! ✨ Najdivniji par kuća i jedan vintage auto uz njih, može li bolje? A sada pitanje- u koju biste od ove dvije ljepotice uselili? 🤩
@windmilldreams 
#sanfrancisco #perfectinstashot #zadovoljnahr
Oh my, oh my... 😍
#shoesaddict #inlove #zadovoljnahr