Želite li odmah znati jeste li vi i vaš novi partner stvoreni jedan za drugog predlažemo vam 'holidate'. Umjesto odlaska u kino i na večere skoknite na zajednički vikend i provjerite jeste li se zagledali u razmaženo derište ili pravog muškarca


U prvim mjesecima veze oba partnera pokazuju samo svoje najbolje osobine. Ulažu u izgled, ne kasne na dogovore i uvijek su dobre volje.

I kada sve krene na najbolji mogući način i zaljubite se preko ušiju polajko počinjete otkrivati kako vaš izabranik ne može suzdržati bijes, a dolazak na vrijeme za njega je prava nepoznanica.

Muškarci bi odmah pristali na zajednički vikend, dok su žene skeptične prema toj ideji.


Zaboravite na romantične većere i odlaske u kino, kako bi izbjegli tih nekoliko mjeseci pretvaranja i odmah vidjeli je li novi partner razmaženo derište odvedite ga na zajednički vikend.

'Holidate' je najnoviji trend koji stiže iz Amerike. Turističke agencije nude novim parovima pakete koji kombiniraju sportske aktivnosti i romantiku uz svijeće. Cilj je da se par što prije upozna i odluči ima li smisla započinjati vezu.


Anketa koju je riješilo više od pet tisuća ljudi pokazala je kako bi polovica muškaraca pristala na zajednički vikend u prva dva mjeseca veze, dok su žene skeptične prema tome, no 41% njih bi pristalo na takvu ponudu.

Zajednički vikend može lako krenuti po zlu, a možete se i odlično provesti, no već nakon nekoliko zajedničkih dana znat ćete jeste li stvoreni jedan za drugoga. U današnje vrijeme kada je tempo života ubrzan ovo uopće ne zvuči kao loša ideja!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju