Baš kao što vas partner (ne)sluša dok raspravljate o važnim stvarima, najčešće nije usredotočen niti na stvari koje mu govorite tijekom seksa. Dajte mu do znanja što vas smeta i što želite. Užitak je zagarantiran!

1. Povjerenje i prepuštanje partneru u seksu stavka koja će dovesti do bolje i čvršće veze. Partner kojemu je stalo da je druga polovica sretna i da uživa u seksualnim igricama će imati razumjevanja za želje i mala pravila. Neka od njih garantiraju nezaboravan užitak!

>> 3 situacije u kojima smijemo glumiti orgazam

2. Žene ne žele mehanički seks, koji isključuje predigru kojom bi rasplamsali strasti. Objasnite partneru koliko vam j evažna predigra i tijekom odnosa ga, ukoliko je potrebno, podsjetite na to.

 

Tražite nježnost i predigru koja će rasplamsati strasti, a ne tek mehanički seks.

3. Muškarci nakon ulaska u pubertet počinju maštati o ženskim grudima, stoga kad uzbuđeni krenu u zagrljaj svojoj partnerici ponekad 'navale' na grudi što može biti bolno. Pojasnite im da vam navaljivanje uopće nije ugodno.

>> 3 najveće laži o seksu

4. Opterećenost vlastitim izgledom tijekom seksa će dovesti do lošeg raspoloženja pa prilikom predigre ne mislite kako izgledate, već zatvorite oči i prepustite se dodirima i uživajte.

5. Ne čekajte da muškarac preuzme inicijativu već mu sami recite što želite. Najgora stvar koju u krevetu možete napraviti je šutnja. Ne savjetujemo ni da u krevetu vodite dubokoumne razgovore, ali možete partneru jasno dati do znanja kako vam se sviđa kad nešto napravi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju