žene koje tijekom seksualnog odnosa redovito imaju orgazam, vjerojatno će biti i jednako uspješno u svom poslu. Tako je pokazalo istraživanje, a rezultati su još jednom i dokazali kako seks i karijera itekako idu zajedno

Orgazam nije luksuz, on je primarna potreba. Seks je prirodni način za obnovu energije, pozitivno djeluje na zdravlje i opće stanje organizma žene.

Psihologinja Lisa Turner ustvrdila je kako žene koje nemaju problema s orgazmima imaju veće šanse da budu i jednako uspješne u svom poslu.

- Orgazam nije luksuz, on je primarna potreba, kazala je dr Turner i pojasnila kako je seks prirodni način za obnovu energije, pozitivno djeluje na zdravlje i opće stanje organizma žene.

- Žene koje redovito doživljavaju orgazme jasnije razmišljaju, koncentracija im je bolja, a tako su i uspješnije na poslu.

No, problemi nastaju kada žene povezuju karijeru s iscrpljujućim radom, a tako i zanemaruju svoje seksualne potrebe.

- Žene koje uživaju u seksu zrače pozitivnom energijom što im i na poslu može donijeti brojne prednosti. Njihovi će ih suradnici doživljavati kao sposobne, energične osobe kojima se mogu povjeriti najozbiljniji zadaci, zaključila je dr Turner

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju