žene koje tijekom seksualnog odnosa redovito imaju orgazam, vjerojatno će biti i jednako uspješno u svom poslu. Tako je pokazalo istraživanje, a rezultati su još jednom i dokazali kako seks i karijera itekako idu zajedno

Orgazam nije luksuz, on je primarna potreba. Seks je prirodni način za obnovu energije, pozitivno djeluje na zdravlje i opće stanje organizma žene.

Psihologinja Lisa Turner ustvrdila je kako žene koje nemaju problema s orgazmima imaju veće šanse da budu i jednako uspješne u svom poslu.

- Orgazam nije luksuz, on je primarna potreba, kazala je dr Turner i pojasnila kako je seks prirodni način za obnovu energije, pozitivno djeluje na zdravlje i opće stanje organizma žene.

- Žene koje redovito doživljavaju orgazme jasnije razmišljaju, koncentracija im je bolja, a tako su i uspješnije na poslu.

No, problemi nastaju kada žene povezuju karijeru s iscrpljujućim radom, a tako i zanemaruju svoje seksualne potrebe.

- Žene koje uživaju u seksu zrače pozitivnom energijom što im i na poslu može donijeti brojne prednosti. Njihovi će ih suradnici doživljavati kao sposobne, energične osobe kojima se mogu povjeriti najozbiljniji zadaci, zaključila je dr Turner