Svaka veza je drugačija i svaki partner zaslužuje priliku, no postoje stvari koje jednostavno ne prolaze. Ukoliko se mučite u vezi ili kraj sebe imate muškarca koji je veliki hvalisavac možda je vrijeme da se okremnete na peti

Treba znati kada je dosta

Izlazak je prošao odlično, a vi jedva čekate da ga ponovno vidite ili čujete. Jedna SMS poruka nakon rastanka u kojoj ćete to napisati je više nego dovoljno. Sve više od toga je previše i njemu uopće neće zvučati privlačno. Dakle, ostavite se telefona i ne ostavljajte više od jedne poruke na govornoj pošti.

Budite pametni prilikom razgovora o seksu

Ukoliko vam je neugodno razgovarati o seksu s friškim partnerom, dajte mu to do znanja, no na simpatičan način. Rumeni obrazi i pogled u pod bit će simpatični. No upustite li se u odnos, a prilikom razgovora o zaštiti želite što prije preskočiti taj dio pa i pod cijenu da zaboravite na zaštitu, to je loš potez koji će zasmetati i partneru ukoliko s vama misli ozbiljno.

>> Zašto slobodne žene žele oženjene?

>> 4 navike koje uništavaju ljubavne veze

Budite realni

Ukoliko vam se dogodi situacija u kojoj je muškarac prekinuo vašu vezu iz vedra neba, imajte na umu da je to novost samo za vas. On je o tome razmislio i njegova je odluka konačna.

Pričekajte sa statusom na Facebooku

Baš kao što je najbolje pričekati da muškarac prvi izjavi ljubav, pa tek onda priznati da ga obožavate, isto je i sa statusom na Facebooku. Pričekajte da vaš novi partner prvi objavi svim ada je u vezi, a zatim i vi to učinite. Ili budite mudre i to učinite zajedno.

Uzmite si vremena

Iako vam je privlačan i toliko seksi da bi najradije iskočile iz vlastite kože, pričekajte s upuštanjem u seksualni odnos.

Pripazite na njegove riječi

Opisuje li muškarac svoju bivšu riječima poput 'luđakinja' ili 'tuka' raz,mislite što bi sve mogao reći o vama kad jednom vezi dođe kraj.

>> 5 stvari koje ne smijete otkrivati na Facebooku

>> Facebook zna kada ćete biti ostavljeni

Veza nije težak posao

Ukoliko vaša veza nakon mjesec dana izgleda kao jako naporan posao nakon kojeg se osjećate umorno i iscrpljeno, zamislite samo kako će biti za godinu dana. Još teže.

Ne izlazite s muškarcima kojima su žene brojevi

Ukoliko muškarac s kojim izlazite rangira žene i pridaje im brojeve budite sigurni da nemate što raditi u njegovom društvu. Vi ste žena, a ne objekt koji se ocjenjuje!

Izbjegavajte hvalisavce

Pravi muškarac zna da djela govore više od riječi, a onaj koji se svojim sposobnostima hvali na velika zvona će vas vjerojatno razočarati kada s riječi pređe na djela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju