Govor tijela otkriva puno toga o vama, a može napraviti pravu zbrku tijekom seksa. Zato razmislite prije nego okrenete glavu od partnera ili počnete nezainteresirano buljiti u strop za vrijeme odnosa

Gledajte partnera u oči!
Ukoliko ga za vrijeme seksa ne želite pogledati u oči, gledate u daljinu ili okrećete glavu znat će da nešto nije u redu.

Partner će pokušati dokučiti o čemu se radi te razbijati glavu sa stvarima poput onih ima li loš zadah ili neugodan zadah, jeste li sramežljivi ili se ne volite ljubiti nakon što vas je oralno zadovoljio.

Ako uistinu ne volite nešto od navedenog ili imate svoje razloge, objasnite mu to nježno i po mogućnosti prije samog odnosa ili se prepustite poljupcu jer će u protivnom sve pasti u vodu, a osjećaj će biti sve, samo ne nezaboravan.

Ukoliko uistinu ne volite nešto što on radi objasnite mu to nježno i po mogućnosti prije samog odnosa.

Ne provjeravajte ima li prašine na stropu!
Partner za vrijeme seksa daje sve od sebe, a vi cijelo vrijeme gledate u strop i potpuno ste nezainteresirani, ukoliko scenarij izgleda tako, nešto sigurno nije u redu. Ukoliko ne uživate u seksu prekinite odnos, no nježno i taktično. Ukoliko vam je partner pretežak šapnite mu da biste voljeli probati drugi položaj, u svakom slučaju izvucite se uz pomoć šarma.

Seks tijekom kojeg provjeravate ima li prašine na stropu neće zadovoljiti niti vas ni partnera.

Ne skrivajte svoje tijelo!
Zaboravite na vođenje ljubavi u mraku, prigušeno svijetlo ili svijeće mogu proći, no kraj potpunog mraka jednostavno stavite znak zabrane.

Muškarci su vizualni tipovi i žele uživati u vama i svakom dijeliću vašeg tijale, ne uskraćujte im to jer će njegovi uzdasi i dodiri i vama donijeti velike užitke.

>> 12 stvari koje ne smijete raditi za vrijeme seksa

>> 3 stvari kojima nije mjesto u vašem krevetu

Budite ta koja inicira seks!
Nemojte dopustiti da muškarac uvijek bude taj koji se trudi, iznenadite ga i zaskočite nakon povratka s posla ili tijekom jutarnjeg tuširanja. takve stvari će ga oduševiti, čak i ukoliko vam to ne kaže riječima. Reći će to govorom tijela, obratite pažnju!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju