Za sve one koji se planiraju odreći crvenog mesa, točnije svinjetine ova vijest će ih možda nagnati da promijene mišljenje. Naime, jeste li znali da svinjetina pojačava seksualni nagon bolje od viagre?

Rezultati najnovijeg istraživanja provedenog u Argentini, zemlji u kojoj je govedina glavno mesna namirnica, iznenadili su svijet.

Naime, udruga proizvođača mesnih prerađevina od svinjetine izjavila je kako nije riječ o šali već o konkretnim podacima.

Tvrde kako je poznato da stanovnici Japana i Danske, zemalja u kojima je svinjsko meso omiljena mesna namirnica koja se konzumira gotovo svakodnevno, imaju vrlo aktivan seksualni život, a razlog je svinjsko meso koje djeluje kako seksualni stimulator.

Isto je potvrdila i precjednica Argentine Cristina Fernandez Kirchner izjavivši kako je doista bolje pojesti svinjetinu nego uzeti viagru te da je tome i sama svjedok.

>> VIDEO: Pohani svinjski medaljoni s mrkvom i porilukom

>> Potvrđeno je - ženska viagra ne djeluje!

Dakle, ako ste mislili preći na vegetarijansku hranu, možda je bolje da razmislite još jednom. Prije nego što donesete konačnu odluku isprobajte ovaj recept koji, ako je vjerovati Argentincima, itekako djeluje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju