Osmijeh na lice Joan Collins, zvijezde Dinastije i žene koja je upala u zamku ljubavi i novca izmamio je Guy Ritchie izjavom da od Madonne ne želi ni novčić. Nakon svega što je prošla smatra ga herojem i nada se kako neće ponoviti njezine greške

'Kada sam čula da Guy ne želi ni novčića, iako ima pravo na polovicu Madonninog bogatstva lice mi se razvuklo u osmijeh' rekla je Joan koja o ljubav, novcu i razvodima zna više od bilo koje slavne žene.

Guy je zbog svog stava vrlo brzo nakon te izjave postao heroj mnogim prevarenim ženama koje su morale braniti svoju imovinu.

Guy Ritchie je postao heroj među bogatim suprugama zbog izjave da od Madonne ne želi ni novčića.

Joan doduše ne smatra kako bi Madonna trebala išta dati Guyju jer je kraljica popa sama zaradila novac, baš kao i glumica koja radi od svoje 17 godine, a od muževa nikada nije tražila ništa osim alimentacije za djecu.

Iako je prije ulaska u prvi brak vjerovala kako je muškarac taj koji će brinuti o njoj, brzo je shvatila da su stvari puno drugačije.

Nakon burnog života s muškarcima koji su novac voljeli više od nje, te gorkih razvoda u kojima se morala boriti da zadrži ono što je sama zaradila, Joan je pronašla onog pravog. Uživa u braku s Percyjem Gibsonom koji je, poput Guya Ritchiea, pravi muškarac.

'Morala sam poljubiti mnoge žebe prije nego što sam pronašla svog princa' tvrdi Joan koja je u životu nekoliko puta naletila na lovce na blago.

Prvi na listi prevaranata je njezin prvi suprug, glumac Maxwell Reed za kojeg se udala sa samo 18 godina. Osim što je on bio njezin najdraži glumac, oduzeo joj je djevičanstvo stoga je mlada i naivna Joan smatrala kako to mora učiniti.

Suprug ju je ubrzo pokušao prodati bogatom šeiku za 200 tisuća funti, a nakon što je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom, a ona zatražila razvod Reed je odlučio uzeti ono što mu pripada.

Joan je prvi brak završila mudrija i siromašnija.

Prvi suprug, Maxwell Reed je Joan Collins pokušao prodati šeiku za 200 tisuća funti.

Iz druga dva braka s Anthonyjem Newleyjem i Ronom Kassom dobila je troje djece, a i bankovni račun ostao je gotovo netaknut.

Pogrešku je učinila ponovo kada se pristala udati za Petera Holma. Za njega se udala na vrhuncu karijere kada je i njezin bankovni račun bio najdeblji. Novi suprug uvjerio ju je kako će voditi brigu o njezinom novcu te uzimao 20 posto zarade sebi.

Kada je zatražila razvod, Peter je prijetio kako će priče o njezinom životu prodati novinarima te nije htio napustiti kuću u kojoj su živjeli.

Razvod je okončan, a Joan je uspjela spasiti svoje bogatstvo. Peteru je platila 80 tisuća dolara što je bila mala cijena za slobodu.

I dok Madonna uz pomoć Kabale pokušava ublažiti stres koji joj je donio razvod, Guy uživa u društvu sinova, snima filmove i izgleda zadovoljno. Joan se nada kako neće upasti u zamku i napraviti greške koje je ona napravila.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju