Imate li pored sebe muškarca koji je po vašem guštu, ali ipak kada je riječ o seksu postoje neke sitnice koje bi rado promijenili. Vašem problemu je došao kraj jer uz pomoć šarma i lukavih trikova možete ga pretvoriti u vrhunskog ljubavnika po vašem ukusu

1. Zaspi odmah nakon seksa
Ova pojava nije ništa novo, a uzrokovana je kemijskim procesom u njegovom tijelu koji ga čini pospanim.

No osjetite li da je loše volje ili pak ako se nakon seksa počne spremati za odlazak možda postoji neki dublji problem koji ne može sam riješiti. Pokušajte s njim razgovarati.

2. Vrlo je obdaren, ali ništa više od toga
Iako je 'veličina' vrlo važna, na žalost nije dovoljna. Tehnika u krevetu vrlo je važna vještina na kojoj se treba raditi, a ako on misli da to nije bitno, morate ga uvjeriti u suprotno.

Pokušajte s direktnim, ali blagim pristupom, a ako se uvrijedi, ne brinite, jer on je muško, a muškarci to neće zaboraviti već će o tome dugo mozgati.

>> 5 stvari koje muškarci primijete na ženi tijekom prvog seksa

3. Žuri kao da obara rekord
Ponekad se seks može pretvoriti u mehaničku rutinu, a to nikako nije dobro. Mislite li da kombinira iste poze po nekoj njegovoj shemi, onda je vrijeme za žensku lekciju.

Najbolje bi bilo da riječi pretvorite u djelo i uz pomoć njegove ruke označite vaše omiljene točke na tijelu. Isto vrijedi i za položaje u seksu. Preuzmite inicijativu i upoznajte ga s vašim željama.

>> 5 stvari koje morate znati o muškarcima

4. Želi da nosite seksi donje rublje i haltere
Iako je ovo super ideja koja doista može dovesti seks do vrhunca, ako ju često prakticirate počinje gubiti čar. Isto tako, ovakav fetiš može značiti da tijekom vođenja ljubavi želi da ste  netko drugi, što ponekad može biti i uvredljivo.

Želite li se poigrati s njim pokušajte mu vratiti istom mjerom. Kupite mu muške tigraste ili lateks tange i natjerajte ga da ih nosi. Možda onda shvati kako to nije uvijek najbolje rješenje za oboje.

5. Ne vjeruje u predigru
Postoje dva tipa muškaraca. Oni koji su loši u predigri i oni koji je nisu niti isprobali. Za prvu skupinu trebat ćete imati takta i iskoristiti svoj šarm. Preuzmite posao na sebe i pokažite mu kako se to radi.

Druga skupina je pomalo sebična pa je vrijeme da mu to i kažete. Želi li da i vi sudjelujete u igri postavite mu ultimatum, a kad proba vaše čari sigurno će mu se svidjeti.

6. Rutinske poze

Ako se vaš partner zalijepio za jedno te iste poze ili je nemaštovit ili se boji da će ako pokuša eksperimentirati doživjeti neuspjeh. Tu onda nastupate vi,a zadatak vam je da mu pružite podršku.

Prije nego krenete u akciju nabildajte mu ego i pohvalite njegove ljubavne sposobnosti. Zatim mu pokušajte predložiti male promjene koje mogu početi s promjenom pozicije. Kuhinja ili kada su odlične za početak.

7. Pretjerivanje
Pretjerivanje općenito nikada se nije pokazalo dobrim, a isto vrijedi i u seksu. Ponekad muškarci zbog gledanja filmova za odrasle misle kako je gruba igra ono pravo što svaka žena želi.

Nikad nemojte raditi ono što ne želite. Objasnite mu što znače seks s osjećajima i nježno vođenje ljubavi. Ponekad je samo kratak razgovor dovoljan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju