Predavanje pod nazivom 'Ljubavologija u praksi', treće iz niza od ukupno deset predavanja inspiriranih hit-knjigom 'Ljubavologija' autora Brune Šimleše će se održati u srijedu, 16. studenoga, u kinu Europa, s početkom u 19 sati, a autor će govoriti o tome koji su faktori uspješne ljubavne veze

Prva dva predavanja - o tome što znači imati sreće u ljubavi te o najčešćim zabludama u partnerskim odnosima - privukla su, svako pojedinačno, oko 600 posjetitelja. Kako je prvo izdanje 'Ljubavologije', tiskano u 4000 primjeraka, rasprodano nakon samo 4 mjeseca, a knjiga je već 8 tjedana prva na ljestvici najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj, slobodno možemo govoriti o novome fenomenu.

>> Top 5 stvari koje nas živciraju kod partnera

>> Najprljavije tajne koje žene kriju od svojih muškaraca

Zašto toliko ljudi želi razgovarati o ljubavi? Što se, zapravo, više ima uopće reći o ljubavi? Nismo li svi stručnjaci za to područje? Na predavanjima Brune Šimleše, inače sociologa po struci, o ljubavi i odnosima govori se bez rukavica, bez mistificiranja, promišljeno i dosljedno, a prema dosadašnjim reakcijama čitatelja i posjetitelja najveći je problem, čini se, što nam je o ljubavi sve jasno u teoriji, ali iz nekog razloga to ne znamo provesti u praksu.

To je glavni cilj knjige i predavanja - srediti nedoumice u vezi teorije ljubavi i premostiti jaz između teorije i prakse.
Dođite i sami se uvjerite u fenomen 'Ljubavologije'.

Prodaja ulaznica: Kino Europa (Varšavska 3); Knjižara Ljevak (Trg bana J. Jelačića 17). Cijena ulaznice: 30 kuna; godišnja ulaznica za svih 10 predavanja je 200 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju