Nedepilirane noge, opterećenost poslom i strah od loše izvedbe u krevetu tri su glavna razloga ženske napetosti u seksu, dok muškarci strepe samo od jednog - koliko će dugo moći izdržati

Opsjednutost dlakama
Pripadnice ljepšeg spola koje je seks iznenadio ili nisu uklonile dlake s tijela jer nisu stigle na depilaciju cijelo će vrijeme odnosa razmišljati o njima. To će ih naravno spriječiti u prepuštanju seksualnim igricama s partnerom.

Muškarci za vrijeme akcije dlačice neće ni primijetiti, no ono što će ih zasmetati je ukočena partnerica.

Glavobolja i nezainteresiranost
Žene koje proživljavaju teške i stresne trenutke na poslu, sve će to proživljavati i nakon kraja radnog dana. Za vrijeme seksa teške će im misli i problemi padati na pamet što je jedan od razloga što nisu uvijek raspoložene za seks te ih često boli glava.

>> 5 neočekivanih seks okidača koji uvijek pale

Strah od lošeg nastupa
Veliki broj žena strahuje i od toga da neće znati zadovoljiti partnera ili se pak srami partneru priznati stvari koje joj odgovaraju u seksu. Rezultat je loš odnos s kojim nisu zadovoljne. Iskren razgovor ili seksi navođenje partnerovih prstiju na prava mjesta mogu biti od velike pomoći i donijeti veliki užitak!

>> Izbjegnite greške koje će uništiti seks

Muškarce brine samo vrijeme!
Muškarci su najviše zabrinuti zbog trajanja seksualnog odnosa. Prosječan odnos traje od 3 do 13 minuta, tvrde seksolozi, no svaki bi muškarac želio izdržati barem mrvicu dulje od svog prosjeka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju