Tempo života je postao toliko ubrzan da više nemamo vremena za uživanje u pronalaženju partnera. Potragu za gospodinom savršenim, izgleda, moramo prepustiti agencijama koje su se specijalizirale upravo za taj posao. Mogu li one bolje od nas samih?

Elitne svjetske agencije specijalizirane za pronalaženje idealnog partnera ženama masno naplaćuju svoje usluge.

Par koji uživa i izmjenjuje zaljubljene pogleda izgleda poput bilo kojeg drugog, ona je besprijekorno odjevena, a on zadovoljan sobom, no pomalo nervozan. Razlog je velika svota koju su oboje platili kako bi izmjenjivali nježne poglede i uživali jedno u drugome i to prije šest mjeseci, piše b92.rs.

Iako zvuči nemoguće, u nekim je zemljama to stvarnost, uglavnom među mladim ljudima koji gotovo cijeli dan provode na poslu i odlično zarađuju. Jedino što im nedostaje je ispunjen emotivni život.

>> Šanse da pronađete srodnu dušu su 1:285,000!

>> Žene traže vjernost, muškarcima je najvažniji izgled

Agencija koja će osigurati partnera zvuči kao idealno rješenje u koje je pametno uložiti, a na kraju mjeseca to znači svega nekoliko pari cipela manje u ormaru.

Po partnera bez obzira na recesiju!

Ulazna članarina za agenciju je 600 funti, a ono što slijedi je detaljan intervju koji traje sat i pol, a nakon toga sjeda rata za prvi mjesec u iznosu od 150 funti.

U posljednje dvije godine takve elitne agencije za spajanje partnera imaju sve više posla, a bez obzira što je cijeli svijet u recesiji potražnja za 'skupim partnerima' ne prestaje.

Veliki broj članova opravdava visoku članarinu pričom kako je to dobra investicija u budućnost.

Pogreške prilikom spajanja partnera od strane agencije su svedene na minimum jer se odabir radi na temelju detaljno izrađenog psihološkog profila pa su pogreške minimalne.

Agencija vodi računa da su potencijalni partneri sličnog obrazovanja, da imaju jednake ambicije, političku orijentaciju, interese i hobije.

Mnogi članovi čije avanture su završile sretno tvrde kako svog savršenog partnera sami nikada ne bi pronašli.

U posljednje dvije godine elitne agencije za spajanje partnera imaju sve više posla

Članovi ovakvih elitnih agencija za pronalazak partnera je 60 posto žena i 40 posto muškaraca, a mnogi opravdavaju postojanje i rad činjenicom kako pružaju usluge koje su potrebne novom naraštaju žena koje su profesionalne i proaktivne.

Radno vrijeme žena je duže nego ikada prije i sve je manje prigoda za druženje pa je zabava koje se plaća logičan rezultat.

>> Koji su sastojci sretne veze?

Logika je jednostavna, ako netko angažira agenciju za zapošljavanje da mu pronađe odgovarajućeg radnika za određenu poziciju, zašto to isto ne bi napravila i žena kada traži savršenog partnera?

Je li tako uloženi novac vrijedan?

Berkeley International je najelitnija agencija u Velikoj Britaniji, koja ima predstavništva u Londonu, Monacu, Cannesu i New Yorku, a vlasnica ju opisuje kao haute couture u svijetu izlaženja.

Nude ekskluzivnu i diskretnu uslugu upoznavanja za bogatu i izbirljivu klijentelu, a na internetu je opisana kao 'ekskluzivna agencija za upoznavanje za uspješne'. Cijena članarine je od 6 do 30 tisuća funti.

Još ekskluzivniji je klub SeventyThirty u kojem je godišnja članarina od 6 do 50 tisuća funti.

Sudeći prema zahtjevima koje agencije imaju prema klijentima lako je zaključiti da ukoliko vlasnica manekenske figure, njegovanog tijela i ormara punog dizajnerske garderobe nećete imati puno uspjeha u pronalasku gospodina Savršenog.

Nitko vam otvoreno neće reći da ukoliko nosite broj veći od 42, ne morate ni pokušavati. I za muškarce koji pokušaju na ovaj način doći do žene svog života vrijede ista pravila.

A nitko ne garantira uspjeh pa je potraga za partnerom na internetu možda jeftiniji i jednostavniji način, a nikad ne znate tko će se spojiti baš kada i vi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju