Američka glumica Lindsay Lohan koja je nedavno javno priznala kako je zaljubljena u Samanthu Ronson, sudeći prema posljednjim izjavama, pokušava se 'vratiti u ormar'. Lindsay je naime kazala kako je Samantha jedina djevojka s kojom bi bila, te kako je još uvijek zainteresirana za muškarce

Ako moja veza sa Samanthom ne uspije, vraćam se muškarcima

Lindsay Lohan se prvo pobunila protiv oca koji je branio njezinu vezu s 31. godišnjom DJ-icom Samantghom Ronson, a potom i dala opsežan intervju u kojem je javno priznala kako je lezbijka.

Da, upravo tim riječima. No, onda se dogodio obrat i Lindsay je počela izlaziti bez svoje djevojke i svim prijateljima i znancima tvrditi: 'Oh, Samantha je jedina s kojom bih bila. Nisam lezbijka. Muškarci me vrlo, vrlo zanimaju'.

Poznavatelji holivudskih prilika kažu kako se takav obrat dogodio iz vjerojatno dva razloga: Ili Lindsay pokušava revitalizirati svoju karijeru, pa se polako vraća u ormar da bi ponovno postala hetero.

I drugi: veza sa Samanthom je u krizi, pa se Lindsay vraća svojoj prvoj ljubavi - muškarcima, što je i potvrdila rekavši da će se poslije Samanthe definitivno vratiti muškom spolu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju