Prije godinu dana napustila je kliniku za liječenje od ovisnosti, no kako američki mediji tvrde, Linsday ponovno konzumira kokain i tablete i ima svoje dilere u Los Angelesu i New Yorku. Osim toga, ako je suditi prema fotografijama, Lindsay je ponovno sklona samoranjavanju.

Iako je tata Lohan prvi koji je krenuo sa iznošenjem prljavom rublja svoje kćeri u javnosti, čini se kako je stvar ipak alarmantna, jer sad su se u cijelu stvar umiješali i prijatelji lezbijskog para. 

Tvrde kako je Linsday ponovno na drogama, sklona nekontroliranom ponašanju i u posljednje vrijeme samo ranjavanju.
‘Linsday se zatvara u kupaonicu i reže se’, tvrdi izvor , Samantha je toga svjesna i pokušava joj pomoći .
Linsday je u prošlosti priznala probleme, izjavila je kako se znala rezati do te mjere da ju je bilo strah smrti, no ni to ju nije spriječilo da opet nastavi. 

Michael Lohan javno je napao Linsday i njenu djevojku, uvjeren kako je Samantha krivac za kćerkino divlje ponašanje. No djevojke mu nisu ostale dužne, Linsday je uzvratila ocu otvorenim pismom:
‘Moj otac očito treba lijekove kako bi se kontrolirao,skrenuo je s pameti a njegove riječi dokaz su njegove ljutnje. Opasan je i zastrašujuć sve me to podsjeća na djetinjstvo i na majku prema kojoj se okrutno ponašao.’ 

Što slijedi u novom Hollywoodskom žutom scenariju teško je predvidjeti, no sasvim je očigledno kako je nažalost Linsday još jedan u nizu slučajeva koji pokazuju kako teško i pogubno može biti breme slave. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju