Istraživanje je pokazalo kako su pripadnice ljepšeg spola te koje češće upadaju u ljubavne trokute. Vjeruju kako je istovremeno moguće voljeti dva muškarca, a čak je 18 posto veza koje uključuju troje ljudi započeto putem Facebooka i Twittera

Istraživanje provedeno povodom izlaska zajedničkog DVD-a na kojem se nalaze 'Vampirski dnevnici' i film 'Crvenkapica' pokazalo je kako su žene sklonije ljubavnom trokutu od muškaraca. Njih 23 posto priznalo je kako se našlo u toj često zamršenoj situaciji zbog koje su znale i odustajati od zaruka i braka, dok se tek 18 posto muškarac našlo u ljubavnom trokutu s dvije žene.

U moderno doba kada se najviše komunicira putem Facebooka i Twittera čak 18 posto ljubavnih trokuta započelo je lajkovima i porukama na tim društvenim mrežama.

Istraživanje provedeno na 2 tisuće ispitanika pokazalo je kako se u zamršenim ljubavnim situacijama najčešće nađu oni koji dobro zarađuju, njih 42 posto, dok su oni s manjom plaćom ipak vjerniji jednom partneru. To je i dokaz da ljubav ne ide preko novčanika.

>> 3 ženske tajne koje frajeri otkrivaju prijateljima

>> 5 krivih razloga zbog kojih ostajemo u vezi

Više od polovice ispitanica vjeruje kako odjednom možeš biti zaljubljen u dvije osobe. I dok muškarce na nevjeru tjera požuda i prilika, žene su te koje imaju puno kompleksniji pogled na odnos sa suprotnim spolom i češće se nađu rastrgane između dva muškarca.

Pripadnice ljepšeg spola nađu se u ljubavnom trokutu između nepredvidivog i seksi frajera te nježnog i vjernog muškarca, a krivci za to su i likovi poput face i Aidana iz filma 'Seks i grad' kojima nije mogla odoljeti ni glava junakinja Carrie.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju