Najpoznatiji lezbijski par Linsday Lohan I Samantha Ronson napokon su potvrdile ono što se ionako već zna - lezbijke su. No, zgranuti otac Michael Lohan ogorčen je kćerkinim izborom i tvrdi. 'Samantha je odvratna i prljava!'


Djevojke su u ljubavnoj vezi od početka godine, a da misle ozbiljno nedavno je potvrdila Samantha izjavom kako će njezina ljubav Linsday krajem godine postati gospođa Ronson. Jedina osoba kojoj ova veza nije nimalo romantična je tata Lohan. 

Michael Lohan: Samantha je prljava, ne koristi čak ni toaletni papir!

'Moja kćer nema posla, sve vrijeme provodi s Samanthom , ona ima jako loš utjecaj na nju. Samantha uživa u alkoholu i mojoj kćeri ga proslijeđuje skrivećki ispod stola misleći kako to nitko ne vidi'.

 
No ponosna Linsday tad je uzvratila ocu ' On je običan budalaš i javna sramota.' 

Trenutno su Linsday i Samantha u potrazi za stanom u New Yorku gdje planiraju saviti obiteljsko gnijezdo i ne osvrću se pretjerano na nove napade gospodina Lohana koji je uporan u namjeri da uništi njihovu vezu, pa makar iznoseći u javnost njihovo prljavo rublje. 


'Za Boga pa pogledajte kako se oblači, njen jedini modni dodatak je srednji prst kojeg koristi više nego riječi. 
Ta žena ne koristi ni toaletni papir!' izjavio je Michael Lohan u nadi kako će njegova kćer progledati i nastaviti život bez Samanthe.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju