Američka diva koja se nakon samo jednosmjesečne veze u svibnju ove godine udala za 11 godina mlađeg repera Nicka Cannona, otkriva kako je do svadbenih zvona živjela, vjerovali ili ne,u celibatu.


Iako su brojni pouzdani izvori bliski slavnoj pjevačici prognozirali brzi krah njenog braka s mlađahnim Nickom, Mariah je imala adut u rukavu. Tajni recept je sada podijelila s javnošću.

Američka diva odlučila se na celibat koji je doduše trajao samo nepuna dva mjeseca koliko su ona i Nick bili u vezi prije tajnog vjenčanja.

' Bili smo intimni, ali ne do kraja. Pitanje je to mojih osjećaja, takva sam iako nisam navaljivala s takvom odlukom. No oboje smo vjerovali u nešto posebno i uistinu je tako i bilo,' izjavila je pjevačica.


38-godišnjoj pjevačici ovo je drugi brak, prvi puta se udala za glazbenog producenta Tommyja Mottolu, pod čijim je pokroviteljstvom postigla svjetsku slavu. No nakon razvoda kulminirao je krah njene karijere zbog čega je čak završila u klinici za mentalne bolesti.

Pa tako ne čudi rigorozni potez osjetljive dive, na greškama se ipak uči zar ne? Stoga drage dame želite li sačuvati brak, ne idite do kraja!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju