Nije naodmet, a još uvijek je i na vrijeme, da ma kako se voljeli razmislite i porazgovarate o tome što ćete raditi i kako živjeti na ljetovanju te da onamo ipak odete – odvojeno

Zaljubljeni ste i u sretnoj vezi, a pred vama je prvi odlazak na more. Ili možda drugi, treći... manje važno. Dugo ga planirate, usklađujete godišnje odmore, termine na poslu s onima u agenciji, balansirate na rubu budžeta, nekako ste se čak i uspjeli dogovoriti oko mjesta na koje želite ići.

>> Veći spolni nagon na ljetovanju

>> Znate li koja je omiljena predigra parova?

Zanemarili ste čak i činjenicu da ćete do prvih zimskih dana biti u uzničkom ropstvu otplaćujući rate ljetovanja sve da bi sa svojom boljom polovicom uživali u ljetovanju. E, ako je išta, onda je ljetovanje prilika da parovi utvrde koliko su zaista bliski.

Nemojte se iznenaditi ako se od romantičnog seksa prve noći ne dogodi ništa jer ste premoreni od puta. Dok budete drijemali (napokon), partner, odnosno partnerica izjurit će na prvo ranojutarnje kupanje koje će se protegnuti u surfanje ili paraglajding, dok vi ležite u hladu i drijemate. Navečer biste možda plesali, no druga polovica je preumorna, ima opekline od sunca i išla bi u krevet.

Sličan scenarij može se dogoditi kada poželite istražiti gastronomsku ponudu taverni i konoba, a vaš partner, odnosno partnerica radije bi jutro dočekala na plesnom podiju. Nije naodmet, a još uvijek je i na vrijeme, da ma kako se voljeli – razmislite i porazgovarate o tome što ćete raditi i kako živjeti na ljetovanju te da onamo ipak odete odvojeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju