Žene i šoping. Kako lijepo zvuči. Da postoji 11. božja zapovijed glasila bi – NE IDI SA ŽENOM U ŠOPING. Svaki normalan 'pavijan' zna što znači ići s curom ili ženom u šoping

Sve bi to bilo još nekako i o.k, ali 'pavijan' ne zna da je uvijek nasanjkan jer s njom uvijek ide i njezina frendica. Onda njih dvije još nagovore 'pavijana' da ih preveze do trgovačkog centra i da malo s njima prođe po dućanima jer NEĆE NJIH DVIJE DUGO, SAMO MALO DA PROBRLJAJU.

To 'samo malo' se obično protegne od 10 u jutro pa do 5 popodne. Nema izloga koje njih dvije ne obiđu jer bi se obje složile na pod da koji izlog preskoče.

Dogodi li se kojim slučajem da ih izgubite naći ćete ih u trgovini cipela. Iako doma ima 64 para cipela kao engleska kraljica opet će reći 'ISUSE VIDI OVE!!!!!'. I tako je kupila svake, a Isusa je spomenula svih 65 puta, točno onoliko koliko cipela ima doma.

Frendica je ta koja će joj natuknuti u uho da ja na 17. katu vidjela puno bolje cipele, a onda će njih dvije pokupit 'pavijana' i s 2. kata ići na 17. Kad odu gore, frendica će shvatiti da se zeznula i da je to na 3. katu, a onda natrag. Naravno, 'pavijan' cijelo to vrijeme vuče vrećice svoje ženke...

Više na blogu Krule.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju