Preljub ostavlja gorak okus, a s njim se podjednako teško nose muškraci i žene. I dok se pripadnice ljepšeg spola najviše boje emocionalne nevjere, muškarce ipak najviše može povrijediti fizički čin njegove partnerice s nekim drugim

Najnovije istraživanje provedeno na 112 studenata pokazalo je kako muškarci i žene reagiraju na prevaru. Pitanja vezana uz nevjeru su postavljana putem interneta, a ispitanici su se morali izjsniti oko chatanja, cybersexa i samog fizičkog preljuba.

Muškarce najviše boli fizički čin preljuba te ne mogu podnijeti pomisao na svoju partnericu koja je bliska s drugim muškarcem

Rezultati su pokazali kako muškarce najviše boli fizički čin preljuba te ne mogu podnijeti pomisao na svoju partnericu koja je bliska s drugim muškarcem, dok žene ipak više boli virtualna prevara koja uključuje emocije.

Pojavom interneta pojavila su se i nova iskušenja, a pravila za veze putem interneta još nisu jasno određena.

Obje strane su se izjasnile kako im se ne sviđa pomisoa na sklapanja poznanstava putem interneta te razmijenjivanje seksi poruka, no ne znaju gdje povući crtu i što nazvati prevarom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju