Muški striptiz u Hrvatskoj, na žalost mnogih žena, i nije toliko raširen fenomen. Razlog tome je nedostatak hrabrosti domaćih dečki. Sandi i Dino bili su dovoljno odvažni te su kao 'Pigalle boysi' uveseljavali mnoge ženske večeri

Kada se 1995. godine Sandi prijavio na audiciju za Pigalle Boyse nije ni slutio što je u opisu njegova posla.

'Vidio sam oglas u kojem se traže mladići za go-go. Mislio sam da je to običan ples, nije mi bilo niti na kraj pameti da bi mogla biti riječ o striptizu' prisjeća se danas Sandi kojeg zbog njegove savitljivosti zovu i 'Čovjek Guma'.

Svoj prvi nastup pred 700 žena nikada neće zaboraviti. Mnoštvo djevojaka učinilo je svoje, te je zbog treme samo nervozno potrgao sve sa sebe. No, početna nesigurnost kratko je trajala.

'Osim tjelesne građe, potreban je i pokret, sluh i prije svega hrabrost' otkriva osnivač Pigalle Boysa, Željko Vrhovski.

Svojedobno je jedan od najpopularnijih stripera bio i Dino.

'Bilo je lijepih, prekrasnih žena od kojih su padale ponude, ali ja sam se bavio striptizom zato da ljude zabavim, a ja da zaradim. Publiku praktički nisam niti vidio' prepričava Dino.

Dok Sandi voli kontakt s publikom, Dino je zbog nekih neugodnih iskustava među kojima je i ono kada je djevojka čašom slučajno razrezala njegova leđa, volio žene držati na sigurnoj udaljenosti.

Prije dvije godine Dino je podvukao crtu, i spalio sve što ima veze s tim svijetom. Posvetio se duhovnom pozivu te kroz zanimanje holističkog svećenika prenosi ljudima pozitivnu energiju iz Svemira.

Zanimanje za ovaj posao ne postoji prvenstveno iz razloga što se muškarci boje pokazati svoje atribute. Ali zato Sandi puno parom ide naprijed trenirajući kako bi postigao, kako kaže 'trbušnjake na kojima će cure moći prati gaćice'.

Više u InMagazinu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju