Želite li stvari u spavaćoj sobi začiniti s više eksperimentiranja, no partner baš i nije zagrijan za to? Pokušajte ga nježno navesti na nove stvari!

Kada govorimo o eksperimentiranju u spavaćoj sobi ili kažemo da bi možda neke stvari napravili drugačije, lako se može dogoditi da naiđemo na otpor.

Eksperimentiranje u krevetu naravno nije neko mjerilo dobrog seksualnog života ukoliko je sve super, možda je jedan partner zadovoljan samo misionarskim položajem, no je li to obostrano?

Jednostavno i sigurno do željene promjene u seksualnim rutinama

Na uvođenje raznih igračaka i pomagala u spavaću sobu mnogi će odmahnuti rukom i reći kako to nije za njih. Ukoliko bi vi ipak isprobali neke novitete, ne odustajte. Napadnite partnera s dobrim argumentima i objasnite da bi s njim rado isprobali nove stvari.

Svaki pokušaj uvođenja novog, znači korak u nepoznato ili avanturu za one koji to žele.

Potrudite se da se sve odvija na domaćem terenu, tako će partner biti sigurniji i lakše će prihvatiti male promjene. Počnite polako i otkrijte zajedno što vam se sviđa, a što ipak nije za vas.

Kada to postignete sljedeći koraci će ići lakše. Svaki pokušaj uvođenja novog, znači korak u nepoznato ili avanturu za one koji to žele. Ako kroz put u nepoznato vodi poznata ruka i osoba kojoj partner vjeruje tada bi sve trebalo biti lakše.

Partneru koji nije spreman na velike promjene nemojte darovati lisce, počnite s nečim blažim. Za početak mu možete staviti povez preko očiju i dopustiti mu da osjeti svoje tijelo na drugačiji način. Ako to iskustvo bude pozitivno sigurno imate temelj za sljedeći korak.

Udobnost kreveta, automobil ili hotelska soba?

Promjena lokacije je ponekad itekako dobar početak za eksperimentiranje. Ako se svaka vaša seksualna aktivnost događa samo kod kuće ili u spavaćoj sobi promjena lokacije će biti odličan prvi korak za eksperimentiranje. Preporučljivo je da isplanirate događaj i osmislite mjesto radnje kako se avantura ne bi pretvorila u negativno iskustvo. Ukoliko se prvi pokušaj pretvori u fijasko, kasnije će vam biti teže.

Auto može biti zgodno rješenje za jedan seks 'na brzinu' a to će svakako potaknuti duh mladosti u vama i prisjetiti vas na stara, dobra vremena.

Misionarski položaj na malo drugačiji način

Ukoliko ste navikli na misionarski položaj pokušajte ga izvesti na drugačiji način, promijenite način penetracije u ritmu, dubini... Tako ćete promijeniti barem jedan segment vašeg seksualnog života. Kada vam se to svidi druge promjene će sigurno biti dobro došle. Iskušajte redom varijacije na položaje kojima se služite.

Ne pokušavajte sve odjednom, može se okrenuti protiv vas. Budite strpljivi i pažljivi i dobit ćete ono što želite!

Više na intimatemedicine.com.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju