Koketiranje i faza zavođenja muškarca koji vam se sviđa najzanimljivije je razdoblje kojeg bi se uvijek trebali rado sjećati. No isto tako u ovom razdoblju je najvažnije ostaviti čim bolji dojam zbog čega se događaju i najveće pogreške. Donosimo 4 najveće pogrešake koje žene čine na početku veze

1. Veza i samo veza
Počeci mogu biti vrlo zanimljivi, a većina žena kada upozna muškarca koji joj se sviđa svoj život u potpunosti posvećuje njemu. Greška!

Nemojte si dozvoliti da muškarac kojeg ste tek upoznali postane jedina stvar koja vas veseli. Zadržite navike i družite se s ljudima koji su vas ispunjavali i prije ljubavne veze. Na taj ćete mu način pokazati da ste samostalna, snažna i zanimljiva osoba i pritom ga nećete gušiti. Veza neka dođe sama od sebe, a do tada uživajte u strasti.

2. Seks na prvom spoju
Prvi i drugi spoj trebali bi biti istraživački i pomalo mistični. Ima li išta ljepše od dvoje ljudi koji uživaju u zajedničkom druženju nabijenom strašću.

Ovaj trenutak trebao bi potrajati jer iako muškarci jako vole seks, ne znači da ćete mu se više svidjeti ako mu to odmah i omogućite. Nabildajte požudu, a kada dođe vrijeme za prvi seksualni odnos, njegova će mašta i požuda dodatno uzavrijeti strasti.

3. Krivo predstavljanje
Svi se mi volimo predstaviti u najboljem mogućem svjetlu. No Planirate li s novim muškarcem u vašem životu nešto više od nekoliko seksualnih činova, budite spremni da će vaša osobnost vrlo brzo isplivati na površinu, a vi možete tada ispasti kao lažljivica.

Muškarci su puno iskreniji od žena pa će samim time cijeniti i vašu iskrenost. Budite ono što jeste, a ako mu se to ne svidi onda vas nije niti zaslužio.

>> 4 znaka koji otkrivaju da vas želi

>> 6 stvari koje ne prolaze kod žena

4. Posesivnost
Počeci veze trebaju biti strastveni, romantični i spontani. Ne dozvolite si da postanete jedna od onih žena koje u svakom trenutku moraju znati gdje je, s kim je i koliko vas voli.

Posesivnost dovodi do ljubomore, a ljubomora može biti vrlo opasna te kontraproduktivna. Uživajte u iščekivanju ponovnog susreta i dozvolite mu da ima život izvan vaše ljubavne zajednice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju