Svaki razvod je težak, no kada je začinjen nevjerom i velikim bogatstvom pokazuje najružnije osobine onih koji su se još ne tako davno jako voljeli. Primjere je najlakše pronaći u Hollywoodu.


Brakorazvodna parnica McCartneya i Heather Mills trajala je 19 mjeseci,a ona je odšetala bogatija za gotovo 50 milijuna dolara

Rijetko koji slavni par uspije sakriti svoje prljavo rublje kada dođe do razvoda. To je pokazala i Madonna koja naveliko i naširoko govori o svom, uskoro bivšem suprugu kao pophlepnom, škrtom i lošem u krevetu.

Ona nije jedina koja svoja nezadovoljstva dijeli s ostatkom svijeta. Bivša supruga njezinog ljubavnika Alexa Rodrugueza, Cynthia navela je kako za kraj njihovog braka krivi suprugove izvanbračne afere. Dva mjeseca nakon toga brak je završen nagodbom, a Cynthia je postala vlasnicom polovice njihovog bogatstva.

Paul McCartney i Heather Mills svoje prljavo rublje pokazali su cijelom svijetu. Brakorazvodna parnica trajala je 19 mjeseci, a borili su se za skrbništvo i njegove milijune.
Za to vrijeme Heather je javnosti ispričala kako je suprug maltretira i uz to konzumira drogu. Paul je pak stavljao sol na ranu izlazeći s atraktivnim ljepoticama. Mills je na kraju ove priče odšetala s 48,7 milijuna dolara.


Michael i Juanita Jordan razveli su se nakon dugogodišnjeg barak. Košarkaška je legenda godinu dana nakon vjenčanja sa suprugom Juanitom potpisao ugovor po kojem, u slučaju razvoda, ona dobiva polovicu stečenog bogatstva. Juanita je podnijela zahtjev za razvod 2006. godine, a polovica svega je 168 milijuna dolara i pola imanja.

Nicole Kidman je iznenadni kraj desetogodišnjeg braka s Tomom Cruiseom doveo do pobačaja, na što je Tom odmahnuo rukom i poručio joj: Neka svatko ide svojim putem!


Charlie Sheen i Denise Richards objavili su da se razvode prošle godine, a neuračunljivi Charlie svojoj je lijepoj supruzi poslao nekoliko mailova koji su završili u javnosti i u sudskom spisu. 'Ti si glupa, nezaposlena svinja' i 'Idi plakati svojoj ćelavoj mami' neke su od poruka.


Britney Spears i Kevin Federline zapravo su završili svoj brak bez mnogo ružnih riječi. Njoj je zbog ponašanja oduzeto skrbništvo.

Nicole Kidman i Tom Cruise: Nicole je kraj desetogodišnjeg braka s Cruiseom 2001. koštao pobačaja, a on je na to odmahnuo rukom i rekao kako je važno da nakon prekida svako ode svojim putem i ne misli na onog drugog.

Alec Baldwin i Kim Basinger razvekli su se bez skandala, no on je uslijedio naknadno. U javnost je procurila poruka koju je ostavio njihovoj kćeri u kojoj ju je nazvao 'nesmotrenom malom svinjom'. Baldwin se kasnije ispričao zbog toga.

Halle Berry i Eric Benett razveli su se nakon četiri godine braka zbog njegove ovisnosti o sexu, dok je Harrison Ford odlučio ostaviti suprugu Melissu zbog kolegice Caliste Flockhart. Cifra oko koje su se bivši supružnici složili je 85 milijuna dolara.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju