Svaki razvod je težak, no kada je začinjen nevjerom i velikim bogatstvom pokazuje najružnije osobine onih koji su se još ne tako davno jako voljeli. Primjere je najlakše pronaći u Hollywoodu.

Brakorazvodna parnica McCartneyja i Heather Mills trajala je 19 mjeseci.

Rijetko koji slavni par uspije sakriti svoje prljavo rublje kada dođe do razvoda. To je pokazala i Madonna koja naveliko i naširoko govori o svom, uskoro bivšem suprugu kao pophlepnom, škrtom i lošem u krevetu.

Ona nije jedina koja svoja nezadovoljstva dijeli s ostatkom svijeta. Bivša supruga njezinog ljubavnika Alexa Rodrugueza, Cynthia navela je kako za kraj njihovog braka krivi suprugove izvanbračne afere. Dva mjeseca nakon toga brak je završen nagodbom, a Cynthia je postala vlasnicom polovice njihovog bogatstva.

Paul McCartney i Heather Mills svoje prljavo rublje pokazali su cijelom svijetu. Brakorazvodna parnica trajala je 19 mjeseci, a borili su se za skrbništvo i njegove milijune. za to vrijeme Heather je javnosti ispričala kako je suprug maltretira i uz to  konzumira drogu. Paul je pak stavljao sol na ranu izlazeći s atraktivnim ljepoticama. Mills je na kraju ove priče odšetala s 48,7 milijuna dolara.

Košarkaška legenda Michael Jordan je godinu dana nakon vjenčanja sa suprugom Juanitom potpisao ugovor po kojem, u slučaju razvoda, ona dobiva polovicu stečenog bogatstva. Juanita je podnijela zahtjev za razvod 2006. godine, a polovica svega je 168 milijuna dolara i pola imanja.

Charlie Sheen i Denise Richards objavili su da se razvode prošle godine, a neuračunljivi Charlie svojoj je lijepoj supruzi poslao nekoliko mailova koji su završili u javnosti i u sudskom spisu. 'Ti si glupa, nezaposlena svinja' i 'Idi plakati svojoj čelavoj mami' neke su od poruka.

Bez ružnih riječi završio je brak Britney i Kevina Federlinea, no njoj je zbog ponašanja oduzeto skrbništvo. Nicole Kidman je kraj desetogodišnjeg braka s Cruiseom 2001. koštao pobačaja, a on je na to odmahnuo rukom i rekao kako je važno da nakon prekida svako ode svojim putem i ne misli na onog drugog. 

Alec Baldwin i Kim Basinger razvekli su se bez skandala, no on je usliojedio naknadno. U javnost je procurila poruka koju je ostavio njihovoj kćeri u kojoj ju je nazvao 'nesmotrenom malom svinjom'. Baldwin se kasnije ispričao zbog toga.

Halle Berry razvela se od Erica Benetta nakon četiri godine braka zbog njegove ovisnosti o sexu, dok je Harrison Ford odlučio ostaviti suprugu Melissu zbog kolegice Caliste Flockhart. Cifra oko koje su se bivši supružnici složili je 85 milijuna dolara.