Svaki razvod je težak, no kada je začinjen nevjerom i velikim bogatstvom pokazuje najružnije osobine onih koji su se još ne tako davno jako voljeli. Primjere je najlakše pronaći u Hollywoodu.

Brakorazvodna parnica McCartneyja i Heather Mills trajala je 19 mjeseci.

Rijetko koji slavni par uspije sakriti svoje prljavo rublje kada dođe do razvoda. To je pokazala i Madonna koja naveliko i naširoko govori o svom, uskoro bivšem suprugu kao pophlepnom, škrtom i lošem u krevetu.

Ona nije jedina koja svoja nezadovoljstva dijeli s ostatkom svijeta. Bivša supruga njezinog ljubavnika Alexa Rodrugueza, Cynthia navela je kako za kraj njihovog braka krivi suprugove izvanbračne afere. Dva mjeseca nakon toga brak je završen nagodbom, a Cynthia je postala vlasnicom polovice njihovog bogatstva.

Paul McCartney i Heather Mills svoje prljavo rublje pokazali su cijelom svijetu. Brakorazvodna parnica trajala je 19 mjeseci, a borili su se za skrbništvo i njegove milijune. za to vrijeme Heather je javnosti ispričala kako je suprug maltretira i uz to  konzumira drogu. Paul je pak stavljao sol na ranu izlazeći s atraktivnim ljepoticama. Mills je na kraju ove priče odšetala s 48,7 milijuna dolara.

Košarkaška legenda Michael Jordan je godinu dana nakon vjenčanja sa suprugom Juanitom potpisao ugovor po kojem, u slučaju razvoda, ona dobiva polovicu stečenog bogatstva. Juanita je podnijela zahtjev za razvod 2006. godine, a polovica svega je 168 milijuna dolara i pola imanja.

Charlie Sheen i Denise Richards objavili su da se razvode prošle godine, a neuračunljivi Charlie svojoj je lijepoj supruzi poslao nekoliko mailova koji su završili u javnosti i u sudskom spisu. 'Ti si glupa, nezaposlena svinja' i 'Idi plakati svojoj čelavoj mami' neke su od poruka.

Bez ružnih riječi završio je brak Britney i Kevina Federlinea, no njoj je zbog ponašanja oduzeto skrbništvo. Nicole Kidman je kraj desetogodišnjeg braka s Cruiseom 2001. koštao pobačaja, a on je na to odmahnuo rukom i rekao kako je važno da nakon prekida svako ode svojim putem i ne misli na onog drugog. 

Alec Baldwin i Kim Basinger razvekli su se bez skandala, no on je usliojedio naknadno. U javnost je procurila poruka koju je ostavio njihovoj kćeri u kojoj ju je nazvao 'nesmotrenom malom svinjom'. Baldwin se kasnije ispričao zbog toga.

Halle Berry razvela se od Erica Benetta nakon četiri godine braka zbog njegove ovisnosti o sexu, dok je Harrison Ford odlučio ostaviti suprugu Melissu zbog kolegice Caliste Flockhart. Cifra oko koje su se bivši supružnici složili je 85 milijuna dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju