Spisateljica i supruga nogometaša Nives Celzijus tvrdi kako svaka djevojka može osvojiti nogometaša, a s obzirom da je ona u tome uspjela, zna nekoliko trikova koje će rado podijeliti i olakšati posao budućim suprugama igrača

Nogometna ludnica je u punom jeku, a dok su muškarci prikovani za male ekrane Nives je uhvatila vremena i Storyju otkrila nekoliko trikova uz pomoć kojih žene koje se pale na nogomet i(li) na nogometaše mogu dobiti baš ono što žele.

Nives tvrdi kako su nogometaši, baš kao i svi ostali muškarci slabi na lijepe žene, te u razgovoru za Story tvrdi kako ih u Hrvatskoj ima više nego igdje, a posebne su i zbog svoje prirodne ljepote.

Sigurna je i kako naše cure mogu puno više od domaće lige, s velikom bi lakoćom zavele inozemne nogometaše poput Christiana Ronalda ili Miguela Velosu.

Jedan od trikova koji će sigurno upaliti je prijateljstvo na Facebooku, sve što trebate učiniti je potruditi se i otkriti pravi profil nogometaša koji vam se sviđa. Ukoliko u tome ne uspijete, Nives će vam pomoći, jer kaže zato je ona tu!

Nogometaši vole uspješne žene koje nisu ljubomorne već zavodljive, pristupačne i pomalo arogantne. Na pitanje treba li odmah istaknuti atribute ili biti čedna pred potencijalnim partnerom Nives je za Story otkrila kako je vrijeme čednosti prošlo.

A kako zadržati nogometaša ili bilo kojeg muškarca? 'Dobrim sekom jer to je žensko najmoćnije oružje', kratko je i jasno odgovorila Nives.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju