Nažalost, ovo nije rijetka situacija: osvojio si srce cure koja ti se sviđa i misliš da si konačno savladao sve prepreke na putu do ljubavne sreće, no ubrzo shvatiš da borbi nije došao kraj, jer ona ima prijateljice koje ti konstantno stvaraju probleme.

Pokvarene vještice puno su veća opasnost. Ako nisi bahati siledžija, nego si pristojan i dobar prema svojoj curi, njihov će se kujizam aktivirati i učinit će sve što je u njihovoj moći da upropaste vašu vezu

Zbilja, naći dobru curu koja je još k tome fizički privlačna i pali se na tebe nije uopće jednostavno. No ako i uspiješ, tu je njezina okolina koja će te katkad pokušati uništiti.

Poželjne djevojke u mnogo slučajeva imaju oko sebe grupu ljudi kojoj je cilj konstantno raditi protiv tebe, najčešće iz čiste ljubomore i zavisti.

S obzirom da je odabranica tvojeg srca emocionalno vezana uz svoje prijateljice, a često i pod snažnim utjecajem tih djevojaka, morat ćeš stvarno odigrati vrhunski ako ju želiš potpuno osvojiti.

Nepoželjne frendice možemo podijeliti u tri grupe: neinteligentne tulavice, pokvarene vještice i koketne fifice.

Neinteligentne tulavice najmanje su opasne. Njihova neinteligentnost ne dopušta im kreiranje kvalitetne urote protiv tebe, pa je to možda i najbolji izbor prijateljica za svačiju curu, ako već ne možemo naići na veći broj pametnih i zanimljivih cura koje se međusobno druže.

Uz tulavice će tvoja djevojka nazadovati, a tebi će one ići na živce, no to sve neće utjecati na vašu romansu.

Pokvarene vještice puno su veća opasnost. Ako nisi bahati siledžija, nego si pristojan i dobar prema svojoj curi, njihov će se kujizam aktivirati i učinit će sve što je u njihovoj moći da upropaste vašu vezu.

Konstantno podcjenjivanje, nagovaranje na svađe, dovođenje privlačnih frajera pred nju i navijanje za preljub – to su samo neke od metoda koje ova opasna skupina žena koristi. Njima nije nimalo stalo do sreće njihove prijateljice, dapače.

No to je nemoguće objasniti voljenoj djevojci, jer dugo se već znaju i ona im naivno vjeruje. Čudno je kako jedna dobra djevojka može završiti u raljama ovakvih nemani i još im povjerovati da ju vole i cijene, no to je vrlo česta pojava.

Ako su pokvarene vještice njezine prijateljice, pred tobom je težak rat, u kojem nije lako pobijediti.

Koketne fifice također će raditi protiv tebe, iako na potpuno drukčiji način. Njihova ljubomora i konstantna potreba za pažnjom tjerat će ih da ti se upucavaju svaki put kad te tvoja cura dovede k njima...

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju