Ono što najviše pali muškarce nije broj kilograma, kao niti obujam struka ili bokova, već način na koji žene hodaju. Dok se žene zamaraju svojim fizičkim nedostacima, muškarci žele vidjeti samouvjerenu ženu spremnu za zavođenje

Zapaljivoj kombinaciji uskog struka i širokih bokova poput one koja je proslavila Marilyn Monroe, a danas Beyonce i J.Lo muškarci će uvijek dati prednost nad mršavim ili premišićavim tijelom.

No, grupa američkih istraživača je međutim zaključila kako Marylin Monroe i njoj slične ljepotice nikada ne bi postale seks-simbol da pri hodu nisu zavodljivo njihale kukovima.

Do ovog zaključka istraživači su došli na osnovu ankete više od 700 ispitanih, kojima su puštani filmovi osoba u pokretu.

U nekim filmovima pokazane su samo sjenke i nemoguće je bilo odrediti kreće li se muškarac ili žena, dok je u drugim filmskim zapisima spolna razlika bila očigledna.

>> Probudite seksi zavodnicu u sebi

>> Hugh Jackman miješao bokovima pred staricom

Slična studije provedena u Velikoj Britaniji također je potvrdila da zavodi kretanje, a ne odnos obujma struka i kukova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju