Istraživanja o seksualnim navikama možda nisu toliko znanstveni sigurna, ali su u svakom slučaju zabavna. Upravo se zato redovito pojavljuju novi rezultati i otkrića koji govore o intimnom životu ispitanika. Najnovije istraživanje je otkrilo o čemu muškarci razmišljaju češće od seksa

Najnovije istraživanje naučnika sa državnog sveučilištu u američkoj državi Ohio pokazalo je da muškarci ne razmišljaju o seksu svakih sedam sekundi, kako što je tvrdilo jedno od istaživanja, već jednom u sat vremena.

U novoj je studiji sudjelovalo 163 osoba muškog i ženskog spola. Njihov zadatak je bio da svaki put kada pomisle na seks, hranu ili na spavanje to i zabilježe.

Analizirajući dobivene podatke otkrivene su varijacije, jer na primjer jedan od ispitanika je na seks pomislio samo jednom tokom dana, dok je drugi za 24 sata o seksu maštao 388 puta.

Ipak, u prosjeku muškarci mnogo više misle o hrani i spavanju nego o seksu. Ali o te tri stvari razmišljaju čak tri puta češće nego djevojke.

'Muškarci su više svjesni svojih potreba, shvaćaju kada su gladni, pospani ili seksualno uzbuđeni i, za razliku od djevojaka, spremniji su izraziti što im je na pameti' dodala je voditeljica studije, profesorica Terri Fisher.

>> 15 iznenađujućih stavri koje ga čine seksi

>> 9 rečenica koje izluđuju muškarce

Ona je dodala da čak i ispitanik koji je 388 puta tijekom jednog dana pomislio na seks, o tome razmišljao svakih 158 sekundi, što je mnogo manje od svakih sedam sekundi kako su sugerirali nedavni rezultati studije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju