Vikend je vrijeme kao stvoreno za zabavu među plahtama. Opušteni ste, ne morate juriti zbog obaveza, a i pokoja čaša pjenušca ili vina koju ćete ispiti u partnerovom društvu je itekako dozvoljena. Dvoumite li se oko stvari koje će vas sigurno napaliti, donosimo vam nekoliko savjeta s kojima ne možete pogriješiti

Oralna zabava prije seksa
Bez bojazni da vaš partner neće moći izdržati, pružite mu poslasticu odmah na početku. Učinite to jezikom, lagano i zavodljivo tek toliko da mu date naslutiti što ga sve očekuje.

>> 10 odgovara na najškakljavija pitanja o seksu

>> Zbog čega je 70 posto žena spremno žrtvovati seks?

Dečki vole gledati
Da to je istina. Oni jednostavno vole gledati svoju partnericu dok se sama dodiruje zato započnite s bradavicama, dodirujte ih i lagano uštipnite te preko trbuha prstom krenite prema klitorisu. Partner će biti gotov već na pola puta!

Neka i zaštita bude seksi
Zaštita je vrlo važan dio ljubavnih igrica, a kako vam taj proces ne bi uništio zabavu učinite to na seksi način. Preuzmite inicijativu te prstima, položite kondom na glavić partnera, a zatim ga odrolajte ustima!

Same diktirajte tempo
Oralni seks je odličan dio predigre, no ukoliko vam ne odgovara tempo koji je partner uhvatio nježno, no odlučno ga uhvatite za kosu te same odredite tempo koji će vas dovesti do vrhunca.

Bez suzdržavanja!
Vaše stenjanje tijekom seksa partneru je uzbuđujuće zato se opustite i pustite glas. Tako ćete mu dati do znanja da radi dobre stvari te da uistinu uživate.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju